Home / SLOVENSKO / Tragická zrážka štyroch áut si vyžiadala jednu obeť, totožnosť mŕtveho vodiča polícia zatiaľ nepozná

Tragická zrážka štyroch áut si vyžiadala jednu obeť, totožnosť mŕtveho vodiča polícia zatiaľ nepozná

16.2.2021 (Webnoviny.sk) – Jeden ľudský život si vyžiadala pondelková dopravná nehoda štyroch vozidiel pri prešovskom letisku. V čase okolo 18:00 vodič osobného auta Škoda Scala jazdil smerom od Prešova na obec Kapušany. Ako informoval vedúci oddelenia komunikácie a prevencie Krajského riaditeľstva policajného zboru v Prešove Daniel Džobanik, za doposiaľ presne nezistených okolností prešiel s vozidlom do protismeru, pričom sa zrazil s kamiónom.

Následkom nárazu ho odrazilo späť do svojho pôvodného smeru jazdy, kde sa bočne zrazil s osobným autom BMW a následne aj s dodávkou Citroën. Obe vozidla, dodávka aj osobné auto, išli smerom z Prešova na Kapušany. „Vodič Škody Scala utrpel pri nehode zranenia, ktorým na mieste podľahol. Totožnosť nebohého vodiča zatiaľ nebola potvrdená. K zraneniu ostatných vodičov nedošlo,“ skonštatoval Džobanik.

Celkové škody boli predbežne vyčíslené na 50-tisíc eur. Nehodu vyšetruje prešovský vyšetrovateľ, ktorý začal trestné stíhanie pre prečin usmrtenia. V uvedenom úseku bola úplná uzávierka cesty v oboch smeroch až do polnoci.

Viac k témam: dopravná nehoda, tragická dopravná nehoda
Zdroj: Webnoviny.sk – Tragická zrážka štyroch áut si vyžiadala jednu obeť, totožnosť mŕtveho vodiča polícia zatiaľ nepozná © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Piešťany sa zatrasú. Od smiechu

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *