Home / SLOVENSKO / Cesta medzi Štrbou a Šuňavou je opäť prejazdná, cestárom sa ju podarilo spriechodniť až po štyroch dňoch

Cesta medzi Štrbou a Šuňavou je opäť prejazdná, cestárom sa ju podarilo spriechodniť až po štyroch dňoch

15.2.2021 (Webnoviny.sk) – Cesta medzi obcami Štrba a Šuňava v okrese Poprad je po takmer štyroch dňoch opäť prejazdná. Správa a údržba ciest Prešovského samosprávneho kraja (PSK) v Tatranskej Štrbe uzavrela úsek v spolupráci s políciou z bezpečnostného hľadiska ešte vo štvrtok večer.

Dôvodom bola slabá viditeľnosť spojená s hustým snežením. Následne vietor zafúkal cestu úplne. Vzhľadom na pretrvávajúci vietor cestári nechali problematický úsek uzavretý, sprejazdniť sa im ho podarilo až v pondelok 15. februára.

„Obávam sa, že to ale dlho nevydrží, keďže už v stredu je opäť avizované sneženie a silný vietor,“ povedal pre agentúru SITA riaditeľ Správy a údržby ciest PSK pre oblasť Poprad Marcel Polomský.

Viac k témam: cestári, dopravné obmedzenia, sneženie
Zdroj: Webnoviny.sk – Cesta medzi Štrbou a Šuňavou je opäť prejazdná, cestárom sa ju podarilo spriechodniť až po štyroch dňoch © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Vinník je iba jeden, podľa Královiča je nevhodné ukazovať prstom na médiá, opozíciu či na samotného premiéra (video)

Stopercentná bezpečnosť chránených osôb sa podľa odborníka na bezpečnosť Martina Královiča nedá dosiahnuť, dajú sa podľa neho len minimalizovať riziká.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *