Home / SLOVENSKO / Koaličný poslanec Linhart nepodporí predĺženie núdzového stavu, má plné zuby zle zvládnutej komunikácie a hádok

Koaličný poslanec Linhart nepodporí predĺženie núdzového stavu, má plné zuby zle zvládnutej komunikácie a hádok

15.2.2021 (Webnoviny.sk) – Koaličný poslanec Národnej rady SR Patrick Linhart (Sme rodina) nebude hlasovať za „nezmyselné“ predĺženie núdzového stavu. Napísal to na svojom profile na sociálnej sieti s tým, že je tiež za otvorenie maloobchodu a za okamžité stopercentné finančné odškodnenie živnostníkov.

Viac o téme: Koronavírus

Ako ďalej uviedol, má „plné zuby“ zle zvládnutej komunikácie s občanmi, hádok a „nekonečnej opozičnej politiky poniektorých kolegov, ktorým nejde o ľudí, ale iba o vlastné preferencie na úkor zdravia a bezpečnosti obyvateľstva“.

„My zákonodarci sme tu na to, aby sme usmerňovali a kontrolovali vládu a nebudem skákať podľa chaotických a narýchlo prijímaných opatrení, ktoré už viac nepodporím, pokiaľ nebude vypočutý hlas poslancov,“ pokračoval Linhart. Upozornil aj na to, že v supermarkete je možné kúpiť si kvetiny, no miestna kvetinárka – živnostníčka musí mať zatvorené.

Viac o téme: Koronavírus COVID-19 vakcína

„Trápime tu ľudí nekonečným povinným celoplošným testovaním, no potom nemáme prehľad, či sa pozitívne testovaní nachádzajú v karanténe,“ podotkol Linhart. Doplnil tiež, že Slovensko nemá funkčné aplikácie na pozorovanie ľudí prichádzajúcich zo zahraničia, či na prehľad o pozitívne testovaných.

V prípade, ak sa vám nezobrazil zdieľaný obsah nad týmto textom kliknite sem

Viac k témam: COVID-19, Koronavírus, núdzový stav
Zdroj: Webnoviny.sk – Koaličný poslanec Linhart nepodporí predĺženie núdzového stavu, má plné zuby zle zvládnutej komunikácie a hádok © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Piešťany sa zatrasú. Od smiechu

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *