Home / SLOVENSKO / Žena zaútočila na susedu tĺčikom na mäso, niekoľkokrát ju udrela aj do hlavy

Žena zaútočila na susedu tĺčikom na mäso, niekoľkokrát ju udrela aj do hlavy

5.2.2021 (Webnoviny.sk) – Žena v Bratislave zaútočila na susedu tĺčikom na mäso, obvinili ju z ublíženia na zdraví. Bratislavská krajská polícia uviedla na sociálnej sieti, že k útoku prišlo 3. februára krátko pred 20:00 na chodbe jedného z bytových domov v mestskej časti Petržalka.

Pred samotným útokom sa ženy pohádali a prišlo aj k vzájomnému strkaniu. Následne obvinená nezvládla situáciu a zaútočila na 44-ročnú poškodenú, pričom ju viackrát udrela tĺčikom na mäso do hlavy, uviedla polícia a dodala, že toto konanie si vyžiadalo lekárske ošetrenie napadnutej ženy.

„Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva PZ Bratislava V obvinil 50-ročnú ženu zo zločinu ublíženia na zdraví,“ doplnila polícia.

Pravdepodobnou príčinou hádky medzi ženami boli podľa polície pretrvávajúce susedské nezhody a vychádzajúci hluk z jedného z bytov na Haanovej ulici v Bratislave. „Obvinená sa v súčasnosti nachádza v cele policajného zaistenia. V prípade preukázania viny jej hrozí trest odňatia slobody na štyri až 10 rokov,“ uzavrela polícia.

Viac k témam: agresívna žena, útok nožom
Zdroj: Webnoviny.sk – Žena zaútočila na susedu tĺčikom na mäso, niekoľkokrát ju udrela aj do hlavy © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Pečeň neohrozuje len alkohol, pre jej záchranu je dôležité upraviť svoj životný štýl

Pečeň je najväčší vnútorný orgán v ľudskom tele. Odstraňuje toxíny z krvného obehu, udržiava zdravú hladinu cukru v krvi, reguluje zrážanie krvi a vykonáva stovky ďalších životne dôležitých funkcií.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *