Home / SLOVENSKO / Hygienici upravili podmienky nakupovania v obchodoch v okresoch Trnava, Hlohovec a Piešťany

Hygienici upravili podmienky nakupovania v obchodoch v okresoch Trnava, Hlohovec a Piešťany

4.2.2021 (Webnoviny.sk) – Regionálny úrad verejného zdravotníctva v Trnave sprísnil z dôvodu pandémie ochorenia COVID-19 podmienky nakupovania v obchodov v okresoch Trnava, Hlohovec a Piešťany. Podľa jeho najnovšej vyhlášky musí na jedného zákazníka pripadať najmenej 25 metrov štvorcových predajnej plochy.

Ak je prevádzka menšia, môže v nej byť len jeden zákazník. Obmedzenie neplatí pre deti do 10 rokov v sprievode dospelej osoby.

Viac o téme: Koronavírus

Zároveň majú prevádzky podľa vyhlášky zabezpečiť maximálne možné využitie pokladní, aby sa minimalizoval počet čakajúcich zákazníkov pred pokladňami, ako aj dvojmetrové odstupy pri samoobslužných pokladniach a v interiéroch prevádzok.

Z prezentácie ministra zdravotníctva Mareka Krajčího vyplynulo, že okresy Trnava a Hlohovec patria medzi desiatku tých okresov, v ktorých je aktuálne najhoršia epidemiologická situácia na Slovensku.

Viac k témam: bezpečnostné opatrenia, Koronavírus, obchody
Zdroj: Webnoviny.sk – Hygienici upravili podmienky nakupovania v obchodoch v okresoch Trnava, Hlohovec a Piešťany © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Progresívne Slovensko zvoláva mimoriadny výbor, chce riešiť aroganciu prezidenta finančnej správy Kissa (video)

Podľa poslankyne Dariny Luščíkovej (PS) je pre prezidenta finančnej správy odmietnutie pozvania prísť na finančný výbor premárnená príležitosť.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *