Home / SLOVENSKO / Polícia varuje pred podvodníkmi, bloková pokuta vo výške 1000 eur neexistuje

Polícia varuje pred podvodníkmi, bloková pokuta vo výške 1000 eur neexistuje

1.2.2021 (Webnoviny.sk) – Pokutové bloky na sumu tisíc eur neexistujú. Upozorňuje na to Policajný zbor SR vo svojom profile Hoaxy a podvody – Polícia SR na sociálnej sieti. Zároveň zdôrazňuje, že najvyššia hodnota používaných blokov je sto eur.

Fotografiu tisíc eurového bloku podľa polície zverejnil účet na sociálnej sieti s názvom „Eva Šagatová“. „Zostáva nám len dúfať, že pani Šagatová nikomu 1 000 eur nezaplatila,“ uvádza polícia.

Polícia pripomína, že v prvom štvrťroku 2021 postupne zavádza do obehu nové pokutové bloky. „Proces stiahnutia súčasne používaných pokutových blokov z obehu a zabezpečenie distribúcie nových pokutových blokov so zvýšenými ochrannými prvkami bude vykonaný priebežne po oznámení o zabezpečení nových pokutových blokov zo strany finančnej správy,“ informuje polícia. Dodáva, že do tej doby budú policajné útvary používať „staré“ pokutové bloky, ktoré sa používajú aj v súčasnosti.

Viac k témam: podvod, pokuta
Zdroj: Webnoviny.sk – Polícia varuje pred podvodníkmi, bloková pokuta vo výške 1000 eur neexistuje © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Najpočúvanejším slovenským rádiom je Rádio Expres nasledované verejnoprávnym Rádiom Slovensko

Celková počúvanosť rádií v parametri „počúval posledný týždeň" predstavuje 84,1 percenta čo je 3 726 000 poslucháčov vo veku 14 - 79 rokov.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *