Home / šport / Tenis / Serena Williamsová nemá prehľad o svojich trofejách, niektoré možno odcudzili počas párty u nej doma

Serena Williamsová nemá prehľad o svojich trofejách, niektoré možno odcudzili počas párty u nej doma

31.1.2021 (Webnoviny.sk) – Americká tenistka Serena Williamsová má na konte 23 grandslamových trofejí, no sama nevie, kde sa všetky nachádzajú. Dokonca má podozrenie, že najmenej jeden z víťazných pohárov jej ukradli počas párty, ktorú organizovala vo svojom dome.

Už 39-ročná hráčka v rozhovore so Stephenom Colbertom v relácii The Late Show uviedla, že nemá prehľad, kde sú všetky jej cennosti. „Prvú grandslamovú trofej som nechala u otca. Povedala som mu: ´Ešte ich vyhrám veľa, takže túto si nechaj´. Bol to pohár za víťazstvo na US Open 1999. Potom som, samozrejme, pridala ďalšie úspechy,“ vyhlásila Williamsová.

Niekoľko trofejí sa podľa nej nachádza aj v Európe. „Myslím si, že môj tréner (Patrick Mouratoglou, pozn.) má niekoľko vo svojom dome vo Francúzsku. Ďalšie sú potom u mňa doma, no mám pocit, že jeden, dva alebo tri poháre mi chýbajú. Možno ich aj niekto ukradol,“ dodala.

Serena priznala, že si z chýbajúcich pohárov nerobí ťažkú hlavu. Vie, že kedykoľvek môže požiadať o repliku. „Nezvyknem sa viazať na veci,“ vyhlásila mladšia zo známej tenisovej dvojice sestier Williamsových, ktorá sa aktuálne pripravuje na úvodný grandslamový turnaj tohtoročnej sezóny – Australian Open. Jej cieľom v Melbourne je zaútočiť na rekord Margaret Courtovej, ktorá v „singli“ vyhrala 24 podujatí tzv. veľkej štvorky.

Viac k témam: Australian Open v Melbourne, krádež, párty, trofej
Zdroj: Webnoviny.sk – Serena Williamsová nemá prehľad o svojich trofejách, niektoré možno odcudzili počas párty u nej doma © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Chorvátsky tenista Ivo Karlovič definitívne končí profesionálnu kariéru, počas nej zaznamenal takmer 14-tisíc es

Karlovič sa počas kariéry zviditeľnil predovšetkým svojím „delovým" podaním.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *