Home / SLOVENSKO / Polícia dolapila pivničného fantóma, okrem bicyklov si odniesol aj litre slivovice

Polícia dolapila pivničného fantóma, okrem bicyklov si odniesol aj litre slivovice

28.1.2021 (Webnoviny.sk) – Policajti odhalili zlodeja, ktorý v Senici vykrádal pivnice. Počas vyšetrovania zadokumentovali až 13 vykradnutých pivníc a majitelia si celkové škody vyčíslili na takmer 3 500 eur. Ako informovala trnavská krajská polícia, majitelia prišli o bicykle, pracovné náradia či športové potreby. Z jednej pivnice napríklad zmizlo aj niekoľko desiatok litrov alkoholu rôznych značiek a dva 10-litrové demižóny slivovice.

Podľa vyjadrenia majiteľa zlodej len na samotnom alkohole spôsobil škodu vo výške 900 eur. Vyšetrovateľka 25-ročného Patrika obvinila z prečinu porušovania domovej slobody a prečinu krádeže. Kradnuté veci si prenášal do garáže na Ružovej ulici.

Pivnice vykrádal v okruhu jedného kilometra. Niektoré veci stihol predať a veci, ktoré sa policajtom podarilo zaistiť, vrátia pôvodným majiteľom. Obvinenému mužovi teraz hrozí trest až na päť rokov. Mladého muža policajti pritom len nedávno obvinili z iných krádeží.

Viac k témam: krádež, zlodej
Zdroj: Webnoviny.sk – Polícia dolapila pivničného fantóma, okrem bicyklov si odniesol aj litre slivovice © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Odvolanie piatich členov Rady vlády nebolo krokom proti občianskej spoločnosti, ministerstvo hovorí o bežnej praxi

Šutaj Eštok odvolal päticu členov Rady vlády pre mimovládne neziskové organizácie k 10 aprílu.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *