Home / šport / Ostatné športy / Petra Vlhová sa na známy Kandahar nedostala, proti bolo počasie

Petra Vlhová sa na známy Kandahar nedostala, proti bolo počasie

28.1.2021 (Webnoviny.sk) – Petra Vlhová sa vo štvrtok na známy Kandahar v Garmisch-Partenkirchene nedostala. Sneženie, vietor a dážď znemožnili konanie štvrtkového tréningu pred sobotňajším zjazdom Svetového pohára žien v alpskom lyžovaní v známom nemeckom stredisku.

Štart najprv stanovili na 11.00 h, neskôr na 11.30 h a napokon tréning úplne zrušili. Vlhová sa mala dostať na trať ako tretia v poradí.

Zjazdárky by mali byť v akcii aspoň v piatok, keď je na programe druhý tréning, v tomto prípade prvý. Podľa webu ORF predpoveď počasie na najbližšie dni v Garmisch-Partenkirchene rovnako nie je priaznivá. Podľa pravidiel FIS lyžiarky musia absolvovať pred ostrým zjazdom aspoň jeden meraný tréning.

Sobotňajší zjazd a nedeľňajší super G budú v poradí dvadsiate prvé a dvadsiate druhé preteky aktuálnej sezóny Svetového pohára žien z 33 plánovaných. Petra Vlhová má na čele SP náskok 100 bodov pred Švajčiarkou Michelle Gisinovou a 136 bodov pred ďalšou švajčiarskou zjazdárkou Larou Gutovou-Behramiovou.

Viac k témam: Svetový pohár v zjazdovom lyžovaní
Zdroj: Webnoviny.sk – Petra Vlhová sa na známy Kandahar nedostala, proti bolo počasie © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Etiópčan Lemma ovládol Bostonský maratón, Chára si zlepšil svoj rekord

Medzi ženami finišovala na prvej priečke Keňanka Hellen Obiriová, ktorej sa podarilo obhájiť prvenstvo z minulého roka.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *