Home / SLOVENSKO / Hlavné mesto zverejnilo prvú výzvu na podávanie žiadostí o dotáciu na podporu pohybových aktivít detí

Hlavné mesto zverejnilo prvú výzvu na podávanie žiadostí o dotáciu na podporu pohybových aktivít detí

24.1.2021 (Webnoviny.sk) – Bratislava zverejnila prvú výzvu na podávanie žiadostí o dotáciu z grantového Podprogramu 1. Ide o podporu pohybových aktivít a neformálneho vzdelávania v oblasti práce s deťmi a mládežou k ich aktívnemu využívaniu voľného času.

„V oblasti podpory športových a vzdelávacích podujatí a aktivít organizovaných predovšetkým na lokálnej úrovni vyčlenilo mesto vo svojom rozpočte na rok 2021 sumu 160-tisíc eur,“ informuje magistrát na svojej webovej stránke. Žiadosti o udelenie grantu je možné podávať elektronicky do 28. februára.

Okrem podpory aktivít realizovaných v prirodzenom prostredí umožňuje mesto v súvislosti s protiepidemiologickými opatreniami aj grantovú podporu aktivít realizovaných online.

„Maximálna výška dotácie na jeden schválený projekt je 3 320 eur, pričom maximálna výška dotácie jednému žiadateľovi na všetky schválené projekty, vrátane schválených projektov v Podprograme 2 na podporu športových a vzdelávacích podujatí, je 10-tisíc eur na kalendárny rok,“ vysvetľuje mesto. Podprogram 1 je jedným zo štyroch podprogramov grantového programu Bratislavy pre rozvoj športu a vzdelávania v meste.

Viac k témam: grantový program, športové aktivity, výzva, vzdelávanie detí
Zdroj: Webnoviny.sk – Hlavné mesto zverejnilo prvú výzvu na podávanie žiadostí o dotáciu na podporu pohybových aktivít detí © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Čaputová: Členstvo v NATO nám poskytuje bezpečnostné garancie na takej úrovni, aké by Slovensko nebolo schopné dosiahnuť samé (video)

Zuzana Čaputová pri príležitosti 20. výročia vstupu Slovenska do NATO navštívila Styčný tím pre integráciu síl NATO.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *