Home / SLOVENSKO / Muž sa pri fotografovaní výhľadu na mesto pošmykol a spadol do rokliny, zachraňovali ho policajti (foto)

Muž sa pri fotografovaní výhľadu na mesto pošmykol a spadol do rokliny, zachraňovali ho policajti (foto)

22.1.2021 (Webnoviny.sk) – Policajti zachránili život 33-ročnému mužovi, ktorý sa stratil v lese v okolí Salaša pri Partizánskom a vážne sa zranil. Policajtov zalarmoval otec zraneného. Ako informovala trenčianska krajská polícia, policajti prehľadali okolie, kde bol hľadaný naposledy a následne si všimli stopy v snehu.

Muža našli nevládne ležať v zľadovatenom, ťažko prístupnom teréne asi v štyri metre hlbokej rokline. Bol značne podchladený, kričal od bolesti a nevládal sa pohnúť. Policajtom sa podarilo k zranenému dostať a následne ho z rokliny vytiahli. Museli ho odniesť, bol totiž zranený a silne podchladený. Hliadka privolala záchranárov, ktorí ho ošetrili. Mladý muž uviedol, že fotil výhľad na mesto, pošmykol sa a spadol do rokliny.

Viac k témam: nehoda, pád
Zdroj: Webnoviny.sk – Muž sa pri fotografovaní výhľadu na mesto pošmykol a spadol do rokliny, zachraňovali ho policajti (foto) © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Prezidentka vyjadrila uznanie a podporu všetkým učiteľom: Napĺňate svoje poslanie napriek podmienkam, v akých pracujete

Ako na svojej sociálnej sieti pri príležitosti Dňa učiteľov uviedla, mnohí z učiteľov napĺňajú svoje poslanie nie vďaka, ale napriek podmienkam, v akých pracujú.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *