Home / SVET / Vo Washingtone je pred inauguráciou Bidena napätá situácia, Airbnb ruší všetky rezervácie

Vo Washingtone je pred inauguráciou Bidena napätá situácia, Airbnb ruší všetky rezervácie

13.1.2021 (Webnoviny.sk) – Spoločnosť Airbnb v týždni pred inauguráciou zvoleného amerického prezidenta Joea Bidena nebude poskytovať služby zákazníkom, ktorí sa chcú ubytovať v hlavnom meste USA Washingtone. Existujúce rezervácie sa rušia, nové žiadosti nebudú prijaté, oznámila firma v stredu.

Rozhodnutie nasleduje po výzvach miestnych a federálnych úradov, ktoré ľudí odrádzajú od návštevy mesta v danom čase. Situácia vo Washingtone je mimoriadne napätá od minulého týždňa, kedy stúpenci odchádzajúceho prezidenta Donalda Trumpa násilne vnikli do sídla amerického Kongresu. Násilnosti si vyžiadali päť ľudských životov a desiatky zranených.

Spoločnosť Airbnb sprostredkúva prenájom ubytovania prostredníctvom internetu. Zákazníkom so zrušenými rezerváciami, ako aj majiteľom, ktorí poskytli svoje nehnuteľnosti na prenájom, sľubuje úhradu nákladov v plnej výške.

Viac k témam: prezident usa, prezidentské voľby v USA
Zdroj: Webnoviny.sk – Vo Washingtone je pred inauguráciou Bidena napätá situácia, Airbnb ruší všetky rezervácie © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Pri okupovanom Kryme sa do mora zrútila ruská stíhačka Su-27, mohli si ju zostreliť sami Rusi

Miestne telegramové kanály zverejnili videozáznam horiaceho lietadla.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *