Home / EKONOMIKA / Senickým policajtom zrekonštruujú obvodné oddelenie, zateplia strechu a vymenia aj okná

Senickým policajtom zrekonštruujú obvodné oddelenie, zateplia strechu a vymenia aj okná

29.12.2020 (Webnoviny.sk) – Ministerstvo vnútra pripravuje modernizáciu budovy na Hviezdoslavovej ulici v Senici, v ktorej sídli Obvodné oddelenie Policajného zboru. Modernizácia budovy má v prvom rade zlepšiť jej tepelno-izolačné vlastnosti a znížiť eneregtickú náročnosť.

Ministerstvo v súčasnosti hľadá dodávateľa prác, predpokladaná hodnota zákazky je takmer 440-tisíc eur. Záujemcovia o zákazku môžu ponuky podávať do 9. decembra.

„Základným dôvodom investície do rekonštrukcie a modernizácie objektu sú nedostatky z hľadiska tepelno-technických ukazovateľov platných pre súčasnosť. Ďalej nevyhovujúci stav okien a dverí, nehospodárne svetelné zdroje a nevyregulovaná vykurovacia sústava,“ uvádza ministerstvo v technickej správe.

Okrem zateplenia obvodového plášťa ráta projekt aj so zateplením strechy a výmenou okien a dverí. Pribudnúť majú aj termoregulačné ventily na radiátoroch a ministerstvo požaduje tiež hydraulické vyvážanie vykurovacej sústavy.

Samotné práce by mali vykonávať za plnej prevádzky obvodného oddelenia polície.

Viac k témam: rekonštrukcia, zateplenie strechy
Zdroj: Webnoviny.sk – Senickým policajtom zrekonštruujú obvodné oddelenie, zateplia strechu a vymenia aj okná © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Do projektu Právo na prvé zamestnanie sa zapojili desiatky zamestnávateľov, nových pracovníkov školia takmer bezplatne

Projektom podľa ministra Tomáša cielia najmä na mladých ľudí, ktorý skončili strednú alebo vysokú školu.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *