Home / SLOVENSKO / Policajné hliadky sledovali pred Nitrou podozrivé auto, nachádzali sa v ňom ozbrojení muži (foto)

Policajné hliadky sledovali pred Nitrou podozrivé auto, nachádzali sa v ňom ozbrojení muži (foto)

19.12.2020 (Webnoviny.sk) – Policajti na ceste medzi Veľkým Lapášom a Nitrou zadržali dvoch ozbrojených mužov vo veku 30 a 22 rokov. Ako informovala Polícia SR – Nitriansky kraj vo svojom profile na sociálnej sieti, v ich vozidle našli policajti zbraň.

Zadržaní muži po vykonaných procesných úkonoch putovali do policajnej cely. Polícia bližšie informácie k tejto veci nemôže poskytnúť vzhľadom na neskončené procesné úkony.

Muži sa mali dopustiť trestného činu

Operačný dôstojník upozornil v policajnej vysielačke, že smerom od Kalnej nad Hronom na Nitru majú ísť osobným motorovým vozidlom Saab dvaja muži. Policajtom uviedol, že títo muži sa dopustili trestného činu, pričom minimálne jeden z nich mal byť ozbrojený.

„Na túto výzvu ako prví zareagovali policajti z Obvodného oddelenia Policajného zboru vo Vrábľoch, ktorí spozorovali uvedené vozidlo. Toto auto sledovali, čo oznámili prostredníctvom vysielačky ostatným hliadkam, pričom udávali jeho smer a polohu,“ priblížila nitrianska polícia.

Podozrivému autu šli naproti dve hliadky

Po oznámení operačný dôstojník vyslal dve hliadky pohotovostnej motorizovanej jednotky z Nitry, aby išli oproti podozrivému vozidlu a spolu s vrábeľskou hliadkou vykonali služobný zákrok.

Následne v úseku cesty medzi Veľkým Lapášom a Nitrou sa policajtom podarilo taktickým spôsobom zastaviť vozidlo a mužov zadržali.

Viac k témam: ozbrojenci, trestný čin
Zdroj: Webnoviny.sk – Policajné hliadky sledovali pred Nitrou podozrivé auto, nachádzali sa v ňom ozbrojení muži (foto) © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Atentátnik na Fica možno nebol osamelý vlk, Šutaj Eštok upozornil na jeho vymazanú komunikáciu na sociálnej sieti (video)

Robert Kaliňák uviedol, že rokovania na parlamentnom Výbore pre obranu a bezpečnosť sú dôležité aj preto, lebo sa tam stretáva koalícia s opozíciou.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *