Home / SLOVENSKO / Minister Mičovský je v karanténe, mal pozitívny test na COVID-19

Minister Mičovský je v karanténe, mal pozitívny test na COVID-19

14.12.2020 (Webnoviny.sk) – Minister pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR Ján Mičovský sa dal cez víkend testovať na COVID-19. Jeho test vyšiel pozitívne. Ako ďalej informovala hovorkyňa rezortu Anežka Šrojta Hrdá, minister je v karanténe.

O svojom zdravotnom stave Mičovský informoval vedenie ministerstva pôdohospodárstva a všetkých, s ktorými bol v posledných dňoch v kontakte.

Viac o téme: Koronavírus

Úzke vedenie rezortu sa v najbližších dňoch podrobí testovaniu na COVID-19. Napriek krízovej situácii vynakladá vedenie ministerstva podľa Hrdej maximálne úsilie, aby boli všetky naplánované úlohy splnené.

Od pondelka prechádzajú zamestnanci rezortu, ktorí boli v kontakte s ministrom, na systém práce z domu. Už v posledných mesiacoch robili všetky porady vedenia a rokovania online formou, takže osobný kontakt pracovníkov bol podľa Hrdej minimálny. Ministerstvo si bude svoje úlohy plniť aj v tomto režime.

Viac k témam: COVID-19, Koronavírus, minister pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR
Zdroj: Webnoviny.sk – Minister Mičovský je v karanténe, mal pozitívny test na COVID-19 © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Vinník je iba jeden, podľa Královiča je nevhodné ukazovať prstom na médiá, opozíciu či na samotného premiéra (video)

Stopercentná bezpečnosť chránených osôb sa podľa odborníka na bezpečnosť Martina Královiča nedá dosiahnuť, dajú sa podľa neho len minimalizovať riziká.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *