Home / SLOVENSKO / Polícia sa zamerala na kontroly dodržiavania opatrení v reštauráciách a fitness centrách, zistili 26 porušení

Polícia sa zamerala na kontroly dodržiavania opatrení v reštauráciách a fitness centrách, zistili 26 porušení

11.12.2020 (Webnoviny.sk) – Policajti počas uplynulých dní skontrolovali v 1 200 reštauráciách a 42 fitness centrách dodržiavanie opatrení v boji s pandémiou ochorenia COVID-19. Porušenia zistili v 26 prípadoch, ktoré následne oznámili na regionálne úrady verejného zdravotníctva.

Najviac porušení zistili v Banskobystrickom kraji (10) a Nitrianskom kraji (6), v Prešovskom kraji (5), po dve porušenia v Trnavskom a Žilinskom kraji a jedno v Trenčianskom kraji. V Bratislavskom a Košickom kraji nezaznamenala polícia žiadne porušenia. V tlačovej správe o tom informovala riaditeľka tlačového odboru Kancelárie ministra vnútra Barbara Túrosová.

Viac o téme: Koronavírus

Pokuty, ktoré sú oprávnené ukladať príslušné regionálne úrady verejného zdravotníctva, sú niekoľkonásobne vyššie ako sankcie ukladané políciou. Preto opätovne apelujeme na verejnosť, aby dodržiavala všetky opatrenia, a to nielen pod hrozbou sankcií, ale predovšetkým v záujme života a zdravia,“ zdôraznila polícia s tým, že podobné kontroly budú pokračovať aj naďalej.

Viac k témam: BBSK Banskobystrický samosprávny kraj, bezpečnostné opatrenia, Bratislavský samosprávny kraj (BSK), fitnes centrum, Košický kraj, Nitriansky kraj, pandemické opatrenia, Prešovský kraj, reštaurácie, Trnavský kraj, Žilinský kraj
Zdroj: Webnoviny.sk – Polícia sa zamerala na kontroly dodržiavania opatrení v reštauráciách a fitness centrách, zistili 26 porušení © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Ministerstvo vnútra musí podľa Mikulca riešiť situáciu na policajnej akadémii, rektor má na svedomí odchody odborníkov

Tiež sa podľa exministra stihol zviditeľniť medializovanou kauzou, keď nemiestne komunikoval s externou študentkou.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *