Home / šport / Ostatné športy / Sestry Fialkové vynechajú úvod Svetového pohára v biatlone, v tíme sa objavil koronavírus

Sestry Fialkové vynechajú úvod Svetového pohára v biatlone, v tíme sa objavil koronavírus

25.11.2020 (Webnoviny.sk) – Úvodný víkend nového ročníka Svetového pohára v biatlone vo fínskom Kontiolahti bude bez sestier Paulíny a Ivony Fialkových.

Dôvodom majú byť pozitívne testy na koronavírus v ich tíme. Informoval o tom facebookový profil Šport v RTVS. Informácia je prekvapujúca aj vzhľadom na to, že Paulína ešte v utorok informovala, že „…pozitívny test u niektorého z členov tímu nebude znamenať vylúčenie z pretekov aj pre ostatných. Tí zostanú len v pozorovaní,“

Sestry Fialkové sa na štart nového ročníka SP pripravovali vo švédskom Idre a do Kontiolahti sa presúvali s nemalými ambíciami. „Vo Švédsku bolo super, dobré podmienky. Sem-tam nás potrápili strelnica a vietor, ale to k tomu patrí. Som zvedavá, čo z toho vzíde na prvých pretekoch Svetového pohára,“ uviedla Paulína Fialková pre RTVS.

V sobotu budú v Kontiolahti na programe vytrvalostné preteky žien na 15 km a mužov na 20 km. O deň neskôr prídu rad rýchlostné preteky žien na 7,5 km a mužov na 10 km. V Kontiolahti sa uskutoční aj kompletné 2. kolo SP, a to v dňoch (3.- 6. 12.).

Viac k témam: biatlon, Svetový pohár v biatlone, zimné športy
Zdroj: Webnoviny.sk – Sestry Fialkové vynechajú úvod Svetového pohára v biatlone, v tíme sa objavil koronavírus © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Etiópčan Lemma ovládol Bostonský maratón, Chára si zlepšil svoj rekord

Medzi ženami finišovala na prvej priečke Keňanka Hellen Obiriová, ktorej sa podarilo obhájiť prvenstvo z minulého roka.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *