Home / SLOVENSKO / Obedy zadarmo pre deti sú dôležitejšie ako voľba generálneho prokurátora, vyhlásil Fico

Obedy zadarmo pre deti sú dôležitejšie ako voľba generálneho prokurátora, vyhlásil Fico

24.11.2020 (Webnoviny.sk) – Opozičná strana Smer – sociálna demokracia (Smer-SD) nemá kandidáta na šéfa Generálnej prokuratúry SR, ktorého by chcela podporiť. Na utorkovej tlačovej konferencii to povedal predseda Smeru-SD Robert Fico. Na hlasovaní sa však podľa jeho slov poslanci za stranu zúčastnia.

„Nám sa nepáči ani jeden z kandidátov na generálneho prokurátora, ktorý je navrhnutý. V tejto chvíli je naše stanovisko také, že pôjdeme hlasovať, no nemáme žiadneho kandidáta, ktorého by sme chceli podporiť,“ uviedol Fico. Pre Smer sú podľa neho dôležitejšie obedy zadarmo pre deti než voľba generálneho prokurátora.

Fico je presvedčený, že ktokoľvek bude z kandidátov zvolený, bude „politicky tlačený“.

Parlament čaká na aktuálnej schôdzi voľba kandidáta na šéfa Generálnej prokuratúry SR, ktorá je naplánovaná na stredu 25. novembra. O funkciu sa uchádza sedem kandidátov – Jozef Čentéš, Tomáš Honz, Ján Hrivnák, Juraj Kliment, Rastislav Remeta, Ján Šanta a Maroš Žilinka.

Viac k témam: predseda strany Smer-SD, Voľba generálneho prokurátora
Zdroj: Webnoviny.sk – Obedy zadarmo pre deti sú dôležitejšie ako voľba generálneho prokurátora, vyhlásil Fico © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Na priechode pred obchodným domom v Bratislave zrazilo auto 14-ročné dievča, okolnosti nehody vyšetruje polícia

Dychová skúška na alkohol skončila u vodiča Škody Fabie s negatívnym výsledkom.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *