Home / SLOVENSKO / Nový bezpečnostný autodoplnok môže zachrániť aj váš život

Nový bezpečnostný autodoplnok môže zachrániť aj váš život

20.11.2020 (Webnoviny.sk) – Spoločnosť Empresa Express prichádza na slovenský trh s novým magnetickým reflexným trojuholníkom 3LUX, ktorý v prípade potreby zviditeľní vaše auto a predídete tak riziku zrážky.

Opatrnosti nikdy nie je dosť. Vedeli ste, že priemerne dôjde k 14 617 nehodám ročne? O život pri nich prichádza 269 ľudí, až 1132 utrpí ťažšie a 5732 ľahšie zranenia (štatistický priemer za posledných 10 rokov). Pritom mnohé zranenia utrpia účastníci nehôd až sekundárne. Nenosenie reflexných viest a neumiestnenie reflexného trojuholníka včas môže viesť k  fatálnym následkom. Chráňte seba aj svoje okolie a rozhodnite sa pre rýchle a hlavne bezpečné riešenie, ktoré ponúka spoločnosť Empresa Express. Táto unikátna novinka minimalizuje riziko zrážky idúceho vozidla s odstaveným.

3LUX Magnetický reflexný trojuholník slúži k označeniu nepojazdných, havarovaných alebo odstavených vozidiel obzvlášť pri zníženej viditeľnosti. V prípade potreby vezme vodič z vozidla trojuholník a vhodne ho umiestni na ktorúkoľvek kovovú časť vozidla tak, aby bol viditeľný proti smeru jazdy iných automobilov. Vďaka rozmerom 18,5 x 18,5 cm a hrúbke 1,6 mm je vždy po ruke a ideálne skladný kdekoľvek vo vozidle. Technologický proces zhotovenia produktu je chránený medzinárodným patentovým právom.

Bezpečnostný trojuholník sa skladá z magnetickej fólie o hrúbke 1mm. Druhú vrstvu tvorí šesťvrstvová mikroprizmatická reflexná pružná vrstva s fluorescenčnými vlastnosťami. Technickým garantom reflexnosti je medzinárodná spoločnosť 3M, dodávateľ fólií pre dopravné značenie. Reflexná fólia sa nijako svetelne/fotovolticky/elektricky nedobíja. Funguje na báze osvetľovania reflexnej plochy iným zdrojom svetla.

Niekoľko príkladov, kedy je dobré mať po ruke reflexný trojuholník:

Ak je karoséria automobilu po nehode zdeformovaná a nie je dostupný prenosný výstražný trojuholník.
Výstražné svetlá vozidla nefungujú a vozidlo je čiastočne alebo úplne neosvetlené.
V čase, keď ste vy alebo vaše odstavené vozidlo vystavené najväčšiemu riziku zrážky – pred tým, ako stihnete umiestniť prenosný výstražný trojuholník.
Pokiaľ je odstavené vozidlo neosvetlené alebo stojí za horizontom cesty.
V prípade, že je potrebné označiť miesto nehody pre leteckú záchrannú službu, umiestnite na strechu alebo kapotu automobilu.

Je dôležité upozorniť, že 3LUX nenahrádza prenosný výstražný trojuholník v povinnej výbave osobného automobilu.

Uvažujete nad vhodným vianočným darčekom, darujte pocit bezpečia. Stojí za to byť videný!

Viac informácií nájdete na: www.3lux.sk / https://www.facebook.com/3lux.sk / https://www.instagram.com/3lux.sk/

Empresa Express, s.r.o.

Hlavnou činnosťou spoločnosti Empresa Express, ktorá je na trhu od roku 2016, je výroba a predaj reflexného trojuholníka 3LUX. Ďalej zabezpečenie komplexných špedičných služieb v rámci EÚ ako aj mimo nej. Vďaka skúsenému tímu je firma schopná svojim zákazníkom ponúknuť kvalitný servis s individuálnym prístupom.

Informačný servis

Viac k témam: Empresa Express, PR, reflexný trojuholník
Zdroj: Webnoviny.sk – Nový bezpečnostný autodoplnok môže zachrániť aj váš život © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Europoslanci prijali únijné pravidlá na boj proti praniu špinavých peňazí. Novozriadený orgán dohliadne aj na financovanie terorizmu

Zákony tiež dávajú finančným spravodajským jednotkám viac právomocí na analýzu a odhaľovanie prípadov prania špinavých peňazí a financovania terorizmu ako aj na pozastavenie podozrivých transakcií.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *