Home / SLOVENSKO / Policajtovi na proteste v Bratislave v blízkosti tváre explodovala pyrotechnika (video)

Policajtovi na proteste v Bratislave v blízkosti tváre explodovala pyrotechnika (video)

18.11.2020 (Webnoviny.sk) – Policajti v rámci utorňajších neohlásených protestov v Bratislave predviedli spolu 14 osôb podozrivých zo spáchania trestných činov.

Zobraziť fotogalériu k článku:
Protest proti vláde Igora Matoviča pred Úradom vlády

Ako ďalej informovala hovorkyňa policajného prezídia Denisa Bárdyová, na iných miestach v rámci SR polícia nemusela zasahovať ani nikoho zadržať. Mimo hlavného mesta podľa polície dokonca medzi sebou zhromaždení dodržiavali dostatočné odstupy, boli disciplinovaní, mali rúška a nakoniec sa v pokoji rozišli.

„Utorňajšiu situáciu stále vyhodnocujeme. Som veľmi rád, že nedošlo k stratám na životoch a k enormnému ničeniu majetku,“ povedal v tejto súvislosti prezident Policajného zboru Peter Kovařík. Doplnil, že situácia sa pár dní pred zhromaždením javila horšia ako nakoniec bola.

Pokiaľ ide o zranenie policajta počas zhromaždení v Bratislave, podľa polície mu v blízkosti tváre explodoval neznámy pyrotechnický predmet. Ten mu spôsobil tržnú ranu v oblasti líca. „Policajtovi bola na mieste poskytnutá prvá pomoc a následne bol prevezený do jednej z bratislavských nemocníc,“ dodala polícia s tým, že vyšetrovateľ v tejto súvislosti začal trestné stíhanie vo veci obzvlášť závažného zločinu útoku na verejného činiteľa.

V prípade, ak sa vám nezobrazil zdieľaný obsah nad týmto textom kliknite sem

V prípade, ak sa vám nezobrazil zdieľaný obsah nad týmto textom kliknite sem

Viac k témam: protest
Zdroj: Webnoviny.sk – Policajtovi na proteste v Bratislave v blízkosti tváre explodovala pyrotechnika (video) © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Veľká noc je najstarším a najvýznamnejším kresťanským sviatkom. Poznáte jej históriu a pôvod?

Vysvetlenie pôvodu názvu „veľká“ treba hľadať v časoch otroctva Židov v starovekom Egypte.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *