Home / EKONOMIKA / Úrad pre reguláciu hazardu má nového šéfa, Andrišin chce nastaviť jasné a transparentné pravidlá

Úrad pre reguláciu hazardu má nového šéfa, Andrišin chce nastaviť jasné a transparentné pravidlá

9.11.2020 (Webnoviny.sk) – Novým generálnym riaditeľom Úradu pre reguláciu hazardných hier (ÚRHH) sa stal Peter Andrišin. V tlačovej správe o tom informovala Valéria Pernišová z tlačového odboru úradu.

„Uvedomujem si, že téma hazardných hier je v spoločnosti vnímaná veľmi citlivo, o to viac je potrebné nastavenie jasných a transparentných pravidiel regulácie hazardných hier. Ako občan som vnímal úlohy úradu v boji s nelegálnym hazardom, najmä s cieľom ochrániť najzraniteľnejšie skupiny hráčov. Verím, že úrad pod mojím vedením bude v týchto aktivitách aj naďalej úspešne pokračovať,“ povedal Andrišin.

Nový šéf ÚRHH v minulosti pôsobil vo viacerých manažérskych pozíciách. Zároveň je držiteľom európskeho ocenenia Luca Pacioli Award for Excellence a licencie Talent Keepers Coach. Funkciu prevzal po Radkovi Kurucovi, ktorý z úradu odišiel na vlastnú žiadosť.

Viac k témam: Úrad pre reguláciu hazardných hier
Zdroj: Webnoviny.sk – Úrad pre reguláciu hazardu má nového šéfa, Andrišin chce nastaviť jasné a transparentné pravidlá © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Remišová: Hlas dosadzuje do štátnych funkcií ľudí, ktorých kvalifikáciou je stranícka knižka alebo sponzorský dar (video)

Vo vedúcich pozíciách nemajú byť ľudia, ktorých jedinou kvalifikáciou je príspevok na kampaň Hlasu, tvrdí Veronika Remišová.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *