Home / SLOVENSKO / Traja slovenskí raperi natočili video na podporu kampane UNICEF – DOBRÝ POCIT

Traja slovenskí raperi natočili video na podporu kampane UNICEF – DOBRÝ POCIT

9.11.2020 (Webnoviny.sk) – Kampaň UNICEFu – DOBRÝ POCIT je o pomoci deťom, ktoré trpia podvýživou. Už za 3 € dokážeme v jeden deň nasýtiť 3 podvyživené deti. Pre nás je to možno jedna kávička a koláčik, pre podvyživené dieťa – cesta k uzdraveniu. Kto sa rozhodne poslať SMS v tejto hodnote, získa DOBRÝ POCIT nie len pre seba, ale aj pre hladné dieťatko, ktoré nasýti. Traja známi slovenskí raperi: Bekim, Kali a Strapo sa spojili s UNICEFom pre dobrú vec a natočili video na podporu kampane DOBRÝ POCIT. Možno trochu netradičné, ale presne také, ako sú aj oni  – originálni, so zmyslom pre humor a darom vystreliť si aj zo seba samých.

Smutné čísla podvýživy, ktoré viedli ku vzniku kampane DOBRÝ POCIT

Na svete je momentálne 200 miliónov detí ohrozených podvýživou. Už teraz 3 milióny detí ročne na podvýživu umierajú. Pandémia COVID-19 spôsobila v krajinách tretieho sveta prerušenie či oneskorenie dodávok liekov, jedla a obmedzila dostupnosť zdravotníckej pomoci. Bezprostredne hrozí, že na svete pribudne v dôsledku pandémie 6,7 milióna hladujúcich detí. 370 miliónov detí prichádza z dôvodu zatvárania škôl o školské obedy, ktoré sú pre milióny detí jediným jedlom denne… Na svete je mnoho chorôb, ktoré nevieme vyliečiť. Avšak 95% detí, ktoré trpia podvýživou, vďaka jednoduchým a lacným programom vyliečiť dokážeme. Na vyliečenie detí z akútnej podvýživy používame v UNICEFe špeciálnu terapeutickú výživu, ktorej používanie spôsobilo na začiatku nového tisícročia revolúciu v boji proti podvýžive. Viac na www.darujdobrypocit.sk

O UNICEFe                                                                                                                                            

UNICEF je jednou z najvýznamnejších humanitárnych organizácií na svete, ktorá pomáha deťom v núdzi už od roku 1946. Pôsobíme vo viac ako 190 krajinách, na tých najťažšie dosiahnuteľných miestach. Pracujeme deň čo deň, aby sme pomohli prežiť deťom, ktoré sa ocitli v núdzi. Ochraňujeme ich práva, zabezpečujeme pre ne vodu, jedlo, strechu nad hlavou, lieky, vzdelanie, aby dostali šancu naplniť svoj potenciál.

www.unicef.sk

Informačný servis

Viac k témam: Dobrý pocit, kampaň Dobrý pocit, PR, UNICEF
Zdroj: Webnoviny.sk – Traja slovenskí raperi natočili video na podporu kampane UNICEF – DOBRÝ POCIT © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Gymnazisti z Nového Mesta nad Váhom sa namiesto vyučovania h3kovali

Študenti Gymnázia M. R. Štefánika sa včera neučili. Do školy zavítali známi influenceri v rámci preventívneho projektu H3KNISA a na viacerých workshopoch v malých skupinkách debatovali na rôzne témy, o ktoré sa zaujímajú.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *