Home / SLOVENSKO / Na hraničných priechodoch budú prebiehať zvýšené kontroly, dôvodom je koronavírus

Na hraničných priechodoch budú prebiehať zvýšené kontroly, dôvodom je koronavírus

5.11.2020 (Webnoviny.sk) – Vo štvrtok 5. novembra predpoludním začnú policajti náhodne kontrolovať vozidlá na vstupe a výstupe do a zo Slovenskej republiky na 40 hraničných priechodoch naprieč celým Slovenskom. V tlačovej správe o tom informovala hovorkyňa Prezídia Policajného zboru (PPZ) Denisa Bárdyová.

Ako ďalej priblížila, cieľom tejto akcie je zmonitorovať situáciu na hraničných priechodoch a intenzitu dopravy. Takéto zvýšené náhodné kontroly budú na hraničných priechodoch v rôznych časoch do nedele 8. novembra. Podľa hovorkyne budú pokračovať aj v ďalšom období.

Viac o téme: Koronavírus

Výsledky budú poskytnuté na rokovania Ústredného krízového štábu tak, aby opatrenia prijímané proti šíreniu ochorenia COVID-19 boli čo najviac cielené a aby splnili svoj účel.

„Ďalšie opatrenia na hraniciach budú závisieť od vývoja situácie v súvislosti so šírením ochorenia COVID-19 na Slovensku a v susedných krajinách,” dodala Bárdyová.

Viac k témam: hraničné kontroly, hraničné priechody, Koronavírus
Zdroj: Webnoviny.sk – Na hraničných priechodoch budú prebiehať zvýšené kontroly, dôvodom je koronavírus © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Mesto Žilina si tento rok zabezpečí kosenie vo vlastnej réžii, s externou firmou nebola samospráva spokojná

Spoločnosť TSM Žilina vznikla pred tromi rokmi s cieľom postupného prevzatia a zabezpečenia činností súvisiacich s údržbou verejného priestoru od externých dodávateľov.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *