Home / SLOVENSKO / Zoroslav Kollár skončil v rukách polície, jeho zatknutie súvisí s akciou Búrka

Zoroslav Kollár skončil v rukách polície, jeho zatknutie súvisí s akciou Búrka

28.10.2020 (Webnoviny.sk) –
aktualizované 28. októbra 9:54

Národná kriminálna agentúra (NAKA) zatkla právnika Zoroslava Kollára. Informuje o tom Denník N. „Právnik bol na mafiánskych zoznamoch a mal byť súčasťou konkurznej mafie,“ napísal denník. Zatknutie právnika pritom dáva do súvislosti a akciou Búrka.

Podľa spomínaného denníka zatkla NAKA aj bývalú podpredsedníčku Najvyššieho súdu SR Jarmilu Urbancovú a bývalú podpredsedníčku Okresného súdu Bratislava I Katarínu Bartalskú. Spravodajský web tiež informoval, že do sídla NAKA v Nitre priviezli aj obvinenú bývalú štátnu tajomníčku Moniku Jankovskú.

NAKA mala v stredu zadržať aj sudkyňu Okresného súdu Bratislava I Otíliu Dolákovú. Bývalý sudca Vladimír Sklenka mal o nej podľa spomínaného portálu vypovedať, že na jeho žiadosť expresne vyhovela súkromnej spoločnosti, ktorá žalovala bratislavský magistrát.

Ako tiež informoval web, NAKA zatkla aj sudcu Najvyššieho súdu Jozefa Kolcuna. Ten sa doteraz v súvislosti s akcoiu Búrka nespomínal. V minulosti ho mal odmeniť Štefan Harabin ako predsedu disciplinárnej komisie, ktorá trestala Harabinových kritikov na Najvyššom súde SR. Kolcun je zatiaľ štvrtý dnes zadržaný sudca.

Viac k témam: akcia Búrka
Zdroj: Webnoviny.sk – Zoroslav Kollár skončil v rukách polície, jeho zatknutie súvisí s akciou Búrka © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Na priechode pred obchodným domom v Bratislave zrazilo auto 14-ročné dievča, okolnosti nehody vyšetruje polícia

Dychová skúška na alkohol skončila u vodiča Škody Fabie s negatívnym výsledkom.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *