Home / SLOVENSKO / Niektoré samosprávy v Banskobystrickom kraji pre koronavírus zatvárajú mestské úrady

Niektoré samosprávy v Banskobystrickom kraji pre koronavírus zatvárajú mestské úrady

26.10.2020 (Webnoviny.sk) – Mestské úrady okresných miest v Banskobystrickom kraji postupne informujú prostredníctvom internetu svojich obyvateľov, že počas najbližších dní budú zatvorené.

Ako informuje Mestský úrad vo Zvolene, svoje služby bude poskytovať od pondelka 26. októbra do odvolania výlučne prostredníctvom telefonických a e-mailových kontaktov.

Viac o téme: Koronavírus

Zatvorený je do 30. októbra aj Mestský úrad v Žiari nad Hronom. V nestránkovom režime je počas celého tohto týždňa aj Mestský úrad v Revúcej. Samosprávy tak reagujú na základe uznesenia vlády o zákaze vychádzania a z dôvodu príprav na celoplošné testovanie.

Osobné návštevy úradu nebudú možné. Stránkové hodiny mestského úradu sa napriek tomu nerušia, zamestnanci všetkých odborných útvarov ostávajú obyvateľom mesta k dispozícii. Kontaktovať ich môžu priamo na ich telefónnych číslach a e-mailových adresách uvedených na stránke mesta www.zvolen.sk,“ informuje zvolenská radnica.

Matrika je otvorená každý deň v prípade nahlásenia narodenia alebo úmrtia z vonkajšej strany cez okno od parkoviska,“ doplnila zase samospráva Revúcej na svojej stránke k oznamu o zatvorení.

Viac k témam: Bratislavský samosprávny kraj (BSK), Ekonomické dopady koronavírusu, Koronavírus, mestský úrad, preventívne opatrenia, samosprávy
Zdroj: Webnoviny.sk – Niektoré samosprávy v Banskobystrickom kraji pre koronavírus zatvárajú mestské úrady © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Na priechode pred obchodným domom v Bratislave zrazilo auto 14-ročné dievča, okolnosti nehody vyšetruje polícia

Dychová skúška na alkohol skončila u vodiča Škody Fabie s negatívnym výsledkom.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *