Home / SLOVENSKO / Pátra po identite mužov a detí, ktorí sa zúčastnili na proteste v Bratislave (foto)

Pátra po identite mužov a detí, ktorí sa zúčastnili na proteste v Bratislave (foto)

18.10.2020 (Webnoviny.sk) – Polícia SR pátra po identite mužov a detí, ktorí sa zúčastnili na proteste proti aktuálnym protiepidemiologickým opatreniam vlády v sobotu 17. októbra v Bratislave. Informovala o tom vo svojom profile na sociálnej sieti.

Príslušníci Policajného zboru SR pátrajú po identite osôb na fotografiách z videa z protestu. Ide o dvoch mužov s megafónom a tri deti, jedeného chlapca a dve dievčatá.

Dodávajú, že v prípade detí im pomôžu aj mená ich rodičov. Policajti vysvetľujú, že dospelé osoby sú podozrivé z ohrozovania mravnej výchovy mládeže. Verejnosť policajti uisťujú, že sa venujú aj ďalším materiálom, na základe ktorých budú v tejto súvislosti iniciovať ďalšie konania.

Viac k témam: polícia pátra, protest
Zdroj: Webnoviny.sk – Pátra po identite mužov a detí, ktorí sa zúčastnili na proteste v Bratislave (foto) © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Pečeň neohrozuje len alkohol, pre jej záchranu je dôležité upraviť svoj životný štýl

Pečeň je najväčší vnútorný orgán v ľudskom tele. Odstraňuje toxíny z krvného obehu, udržiava zdravú hladinu cukru v krvi, reguluje zrážanie krvi a vykonáva stovky ďalších životne dôležitých funkcií.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *