Home / POLITIKA / Účastníci protestu neujdú spravodlivosti, odkazuje minister vnútra Mikulec

Účastníci protestu neujdú spravodlivosti, odkazuje minister vnútra Mikulec

17.10.2020 (Webnoviny.sk) – Účastníci sobotného protestu pred Úradom vlády SR neujdú spravodlivosti. Na sociálnej sieti to napísal minister vnútra Roman Mikulec (OĽaNO).

Je naozaj úbohé, že v čase, keď u nás alarmujúco narastá počet nakazených koronavírusom, je vyhlásený núdzový stav a zákaz zhromažďovania sa, sa nájdu ľudia, ktorí nič z toho nerešpektujú. Demonštrácia, ktorá nemá skutočný obsah a jej jedinou úlohou je primitívna provokácia, je zúfalým pokusom ultras a radikálnej pravice upútať na seba pozornosť,“ uviedol Mikulec.

Viac o téme: Koronavírus

Ako ďalej priblížil, nikto z demonštrujúcich nereagoval na výzvy polície, aby sa rozišli. „V pohotovosti máme stovky policajtov, ktorým chcem aj touto cestou poďakovať za fantastickú prácu. Nie, nenecháme sa vyprovokovať. Nepristúpime na ich primitívnu hru, keďže ich jediným cieľom je vyvolať roztržku a pobiť sa,“ ozrejmil minister vnútra. Takéto správanie by podľa neho nemalo v spoločnosti miesto ani v čase, keď by celá krajina nebojovala s koronavírusom.

Pred Úradom vlády SR v sobotu demonštrovali fanúšikovia ultras a priaznivci kotlebovcov svoju nespokojnosť s prijatými protiepidemiologickými opatreniami. Počas protestu museli policajti použiť slzný plyn a vodné delo.

Viac k témam: demonštrácia, Koronavírus, Minister vnútra, preventívne opatrenia
Zdroj: Webnoviny.sk – Účastníci protestu neujdú spravodlivosti, odkazuje minister vnútra Mikulec © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Na priechode pred obchodným domom v Bratislave zrazilo auto 14-ročné dievča, okolnosti nehody vyšetruje polícia

Dychová skúška na alkohol skončila u vodiča Škody Fabie s negatívnym výsledkom.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *