Home / SLOVENSKO / Na hraniciach s Ukrajinou sa zrútilo bezpilotné lietadlo, pád stroja vyšetruje polícia

Na hraniciach s Ukrajinou sa zrútilo bezpilotné lietadlo, pád stroja vyšetruje polícia

6.10.2020 (Webnoviny.sk) – Riaditeľstvo hraničnej a cudzineckej polície Sobrance vyšetruje pád bezpilotného lietadla do trávnatého porastu v blízkosti vonkajšej hranice s Ukrajinou. Prípad sa stal v nedeľu 4. októbra neskoro večer v katastri obce Maťovské Vojkovce (okres Michalovce).

Ešte pred pádom lietadlo zaregistrovali policajti oddelenia hraničnej kontroly v Maťovských Vojkovciach a Riaditeľstva hraničnej a cudzineckej polície (RHCP) Sobrance. V tlačovej správe o tom informovala hovorkyňa RHCP Sobrance Agnesa Kopernická.

Bezpilotné lietadlo malo rozpätie krídel približne 2,5 metra. O jeho náleze policajti okamžite informovali Stredisko riadenia vzdušných operácií Ozbrojených síl SR vo Zvolene a rovnako aj Užhorodskú komandatúru Štátnej pohraničnej služby Ukrajiny.

Viac k témam: pád lietadla, Riaditeľstvo Hraničnej a cudzineckej polície (RHCP)
Zdroj: Webnoviny.sk – Na hraniciach s Ukrajinou sa zrútilo bezpilotné lietadlo, pád stroja vyšetruje polícia © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Vinník je iba jeden, podľa Královiča je nevhodné ukazovať prstom na médiá, opozíciu či na samotného premiéra (video)

Stopercentná bezpečnosť chránených osôb sa podľa odborníka na bezpečnosť Martina Královiča nedá dosiahnuť, dajú sa podľa neho len minimalizovať riziká.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *