Home / SLOVENSKO / Polícia zasiahla proti drogovým dílerom, obvineným hrozí minimálne desať rokov väzenia

Polícia zasiahla proti drogovým dílerom, obvineným hrozí minimálne desať rokov väzenia

3.10.2020 (Webnoviny.sk) – Polícia pri zásahu proti dílerom drog zadržala štyri osoby, dôkazný materiál aj kryštalické látky či rôzne pomôcky k užívaniu drog.

V tlačovej správe o tom informovala hovorkyňa bratislavskej krajskej polície Lucia Mihalíková s tým, že tri osoby, jedného muža a dve ženy, už vyšetrovateľ obvinil z obzvlášť závažného zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi.

„Obvinenému M.D. z Bratislavy, obvinenej L.H. z okresu Prievidza a M.I. z Malinova hrozí v prípade preukázania viny pred súdom trest odňatia slobody na 10 až 15 rokov,“ informovala Mihalíková.

Podľa doterajšieho vyšetrovania mali omamné látky obvinení zadovažovať a prechovávať v záhradnej chatke v záhradkárskej oblasti Žabí Majer, v záhradnej chatke na Bojníckej ulici, ale aj v byte v Petržalke a Pezinku.

Omamné látky mali následne prostredníctvom ďalších osôb distribuovať užívateľom drog na území celého Bratislavského kraja.

Viac k témam: drogy
Zdroj: Webnoviny.sk – Polícia zasiahla proti drogovým dílerom, obvineným hrozí minimálne desať rokov väzenia © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Piešťany sa zatrasú. Od smiechu

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *