Home / SLOVENSKO / Niké spúšťa najväčšiu kampaň vo svojej histórii!

Niké spúšťa najväčšiu kampaň vo svojej histórii!

2.10.2020 (Webnoviny.sk) – Hrdým partnerom najlepšieho športovca Slovenska za rok 2019 Petry Vlhovej sa stáva líder na stávkovom trhu Niké! Vzájomné partnerstvo sa prenieslo aj do reklamnej kampane, ktorú Niké prezentuje ako najväčšiu v jej takmer 30-ročnej histórii.

Niké je hrdým partnerom Petry Vlhovej

Stávková spoločnosť Niké oznámila tento týždeň spoluprácu s Petrou Vlhovou. Niké sa stala hrdým partnerom najlepšej slovenskej športovkyne za rok 2019. Vyústením spojenia dvoch jednotiek je spustenie najväčšej kampane v 30-ročnej histórii Niké. Jej súčasťou budú nové reklamné spoty, veľká kampaň v médiách, veľa súťaží na sociálnych sieťach, ale aj ďalšie prekvapenia.

Spojenie Borbélyho s Vlhovou

Bolo by hriechom, aby podpísaním partnerstva s Petrou Vlhovou jej tvár v novej kampani chýbala. Nebojte sa, obľúbený Laco Borbély nikam neodchádza. „Niké je o zábave a šport je o prekonávaní výziev. A o tom je aj naša kampaň. Dochádza k symbióze dvoch úplne odlišných osobností – Laca Borbélyho známeho svojou rétorikou a charizmatickej Petry Vlhovej,“ hovorí výkonný riaditeľ Niké Ing. Roman Berger.

Nové spoty s Petrou a Lacom

Súčasťou kampane sú aj nové spoty, ktoré budú od dnešného dňa nasadené aj do televízii. Ich súčasťou bude nielen fenomenálny Laco Borbély, ale aj hviezda zjazdového lyžovania svetového formátu. „Vždy som obdivovala ako Laco dokázal jednoduchú situáciu odkomentovať sebe typickým spôsobom. Samotné spoty sme si spoločne užili. Ja mám rada zábavu, Niké je o zábave. Verím, že to ocenia aj diváci,“ prezradila Petra Vlhová.

20 eur pre nových hráčov

Zo vzájomného spojenia budú mať výhody aj samotní klienti. „Vzájomné spojenie prináša aj výhody pre potenciálnych nových hráčov.  Každý nový klient dostane po registrácii 20 € zadarmo od nás ako bonus,“ dodáva Roman Berger Navyše, noví klienti si ešte môžu vybrať niektorý zo vstupných bonusov a to až do výšky 1000 €!

Vyhrá Petra preteky v Söldene? Tipnite si!

Reklamná kampaň s Petrou Vlhovou prichádza v čase, kedy jednu z najlepších zjazdových lyžiarok na svete čakajú prvé preteky Svetového pohára. Uskutočnia sa už 17. októbra v rakúskom Söldene. Mimochodom, ak máte radi zábavu, skúste si tipnúť. Uspeje v nich Petra Vlhová? Pri vklade 10 € a pri úspechu Petry, by vám na vaše konto pribudla výhra vo výške 36 €!

Informačný servis

Viac k témam: Niké, PR
Zdroj: Webnoviny.sk – Niké spúšťa najväčšiu kampaň vo svojej histórii! © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Piešťany sa zatrasú. Od smiechu

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *