Home / SLOVENSKO / Maďarsko predĺžilo kontroly na všetkých hraniciach, zákaz vstupu platí najmä pre cudzincov

Maďarsko predĺžilo kontroly na všetkých hraniciach, zákaz vstupu platí najmä pre cudzincov

18.9.2020 (Webnoviny.sk) – Maďarsko predĺžilo kontroly na všetkých svojich hraniciach do konca októbra. Informuje o tom Polícia SR na sociálnej sieti. Doplnila, že o predĺžení hraničných kontrol o ďalší mesiac, teda do konca októbra, informoval maďarský minister vnútra. Opatrenie bude platiť za rovnakých podmienok a režimu ako doteraz.

K úprave hraničných kontrol pristúpila maďarská vláda od 1. septembra. Zároveň určila, cez ktoré hraničné priechody a miesta je možné vstúpiť na územie ich štátu. Maďarsko si taktiež vymedzilo okruh osôb, ktorým bude umožnený vstup do krajiny.

Viac o téme: Koronavírus

Od 1. septembra platí zákaz vstupu do Maďarska cudzím štátnym príslušníkom, okrem tých, ktorí majú oprávnenie na trvalý pobyt v Maďarsku a výnimiek uvedených v nariadení maďarskej vlády.

V prípade, ak sa vám nezobrazil zdieľaný obsah nad týmto textom kliknite sem

Viac k témam: Koronavírus
Zdroj: Webnoviny.sk – Maďarsko predĺžilo kontroly na všetkých hraniciach, zákaz vstupu platí najmä pre cudzincov © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Šutaj Eštok o zmene v policajnej inšpekcii: Odteraz sa bude vyšetrovať bez krytia vlastných zadkov a čurillovcov (video)

Šéf policajnej inšpekcie tiež informoval, že opätovne zaviedol odbory tak, ako tomu bolo kedysi.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *