Home / SLOVENSKO / NAKA spustila akciu Plevel, zasahovala u sudcov aj predsedníčky súdu (foto)

NAKA spustila akciu Plevel, zasahovala u sudcov aj predsedníčky súdu (foto)

14.9.2020 (Webnoviny.sk) –
aktualizované 14. septembra 10:23

Národná kriminálna agentúra (NAKA) zasahuje na strednom Slovensku v súvislosti s rozsiahlou akciou Plevel. Ako polícia informovala na sociálnej sieti, zásah súvisí s korupčnou trestnou činnosťou. O zásahu informujú aj viaceré médiá.

Podľa medializovaných informácií zasahuje NAKA u sudcu Krajského súdu v Žiline Pavla P. Meno sudcu sa spomína v kauze žilinského podnikateľa Františka T. Ako informoval spravodajský portál Aktuality.sk, policajti zasahujú aj u predsedníčky Krajského súdu v Žiline Evy K.

Denník N informuje, že NAKA zadržala aj žilinského okresného sudcu Daniela B. Spravodajský portál Tvnoviny.sk televízie Markíza uvádza, že Pavla P., Daniela B. a advokáta Ľuboša M. obvinil vyšetrovateľ z prijímania úplatku.

V prípade, ak sa vám nezobrazil zdieľaný obsah nad týmto textom kliknite sem

Viac k témam: akcia Plevel, súdnictvo
Zdroj: Webnoviny.sk – NAKA spustila akciu Plevel, zasahovala u sudcov aj predsedníčky súdu (foto) © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Mesto Žilina si tento rok zabezpečí kosenie vo vlastnej réžii, s externou firmou nebola samospráva spokojná

Spoločnosť TSM Žilina vznikla pred tromi rokmi s cieľom postupného prevzatia a zabezpečenia činností súvisiacich s údržbou verejného priestoru od externých dodávateľov.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *