Home / SLOVENSKO / COVID-19 na mestskom úrade v Púchove nepotvrdili, ale problémy hlási najväčšia základná škola

COVID-19 na mestskom úrade v Púchove nepotvrdili, ale problémy hlási najväčšia základná škola

8.9.2020 (Webnoviny.sk) – Podozrenie zo šírenia ochorenia COVID-19 na púchovskom mestskom úrade sa nepotvrdilo. Ako informovalo vedenie mesta na sociálnej sieti, testy vybraných zamestnancov na nový koronavírus boli negatívne. Od 9. septembra by už úrad mal fungovať v bežnom režime.

Testovanie podstúpili vybraní pracovníci radnice po tom, čo koncom augusta potvrdili pozitívny prípad u jednej z ich kolegýň. Vedenie mesta reagovalo zatvorením mestského úradu pre verejnosť.

„Všetci testovaní zamestnanci mali negatívne výsledky testov. Napriek tomu ostáva mestský úrad pre verejnosť zatvorený ešte 8. septembra, keď si klienti môžu potrebné záležitosti vybaviť prostredníctvom emailovej a telefonickej komunikácie,“ uviedla radnica.

Viac o téme: Koronavírus

Podozrenie na ochorenie COVID-19 sa aktuálne objavilo v najväčšej z púchovských mestských škôl. Ako informovala riaditeľka Základnej školy Mládežnícka Andrea Kurtinová, po komunikácii s Regionálnym úradom verejného zdravotníctva dostali pokyn na zatvorenie troch tried.

„V týchto triedach sa prechádza na dištančnú formu vzdelávania až do ich otvorenia podľa pokynov RÚVZ,“ uviedla Kurtinová.

Viac k témam: COVID-19, Koronavírus
Zdroj: Webnoviny.sk – COVID-19 na mestskom úrade v Púchove nepotvrdili, ale problémy hlási najväčšia základná škola © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Forró podporou Pellegriniho nedodržal rozhodnutia predsedníctva strany, v Maďarskej aliancii sa cítia byť podvedení

Správu o zrušení rokovania s Korčokom sa dozvedeli z facebookovej stránky.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *