Home / SVET / Napadnutie nožom v Birminghame neprežil jeden muž, malo sa začať ako veľká bitka

Napadnutie nožom v Birminghame neprežil jeden muž, malo sa začať ako veľká bitka

6.9.2020 (Webnoviny.sk) – Sériu pobodaní v anglickom Birminghame neprežil jeden muž a sedem ľudí utrpelo zranenia. Jeden muž a žena sú zranení vážne, zvyšní piati utrpeli zranenia, ktoré nie sú život ohrozujúce, informuje spravodajský portál BBC.

Polícia grófstva West Midlands v súvislosti s incidentom pátra po jednom podozrivom a vyzvala ľudí, aby ju kontaktovali, ak majú zábery z bezpečnostných kamier alebo telefónov.

Vrchný policajný superintendent Steve Graham, ktorý je zodpovedný za políciu v Birminghame, informoval, že napadnutie obetí bolo zrejme náhodné a nič nenaznačuje, že útoky súviseli s terorizmom. „Zdá sa, že to začalo ako veľká bitka medzi veľkými skupinami ľudí, ale očividne v určitom momente vytiahli nože a došlo k pobodaniam,“ vysvetlil Graham.

Polícia už skôr informovala, že v nedeľu po polnoci dostala hlásenie o prvom pobodaní, po ktorom nasledovali správy o ďalších incidentoch v oblasti. V tejto súvislosti vyhlásila „vážny incident“ a oblasť uzavrela.

Úrady požiadali ľudí, aby zostali pokojní, ale ostražití a aby sa zdržiavali mimo danej oblasti.

Viac k témam: bitka, incident, útok nožom, vyšetrovanie
Zdroj: Webnoviny.sk – Napadnutie nožom v Birminghame neprežil jeden muž, malo sa začať ako veľká bitka © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Ruský bombardér Tu-22M3 sa zrútil na juhu krajiny, údajne bol zostrelený (video)

Piloti boli prevezení do nemocnice.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *