Home / SLOVENSKO / Opitý vodič nezvládol riadenie a prebúral sa až do rodinného domu, z miesta nehody ušiel (foto)

Opitý vodič nezvládol riadenie a prebúral sa až do rodinného domu, z miesta nehody ušiel (foto)

2.9.2020 (Webnoviny.sk) – Opitý vodič v Banskej Bystrici narazil autom do rodinného domu. Na sociálnej sieti o tom informuje banskobystrická krajská polícia. Dopravná nehoda sa stala v utorok ráno.

„Vodič vo veku 29 rokov viedol vozidlo v smere od Suchého vrchu k Jarnej ulici, pri prejazde pravotočivou zákrutou v križovatke zišiel z cesty, prerazil oplotenie rodinného domu a narazil do múru domu, ktorý prerazil,“ uviedla polícia a dodala, že pri dopravnej nehode sa zranil spolujazdec. Vodič auta po nehode neposkytol zranenému potrebnú pomoc a z miesta odišiel, doplnila polícia.

Vodiča policajná hliadka vypátrala na Sládkovičovej ulici a priviedla ho na miesto dopravnej nehody. „Pri dychovej skúške na alkohol mu namerali 0,78 mg alkoholu, čo je v prepočte 1,63 promile. Škoda, ktorá pri nehode vznikla, je odhadnutá na desiatky tisíc eur,“ informuje polícia, ktorá začala trestné stíhanie vo veci prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky a prečinu neposkytnutia pomoci.

Viac k témam: alkohol za volantom, dopravná nehoda, rodinný dom
Zdroj: Webnoviny.sk – Opitý vodič nezvládol riadenie a prebúral sa až do rodinného domu, z miesta nehody ušiel (foto) © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Na rýchlostnej ceste R7 horí auto. Na mieste zasahujú hasiči a záchranári (video)

Obmedzený je pravý jazdný pruh, vodičov žiadajú pri prejazde týmto úsekom o zvýšenú opatrnosť.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *