Home / SVET / Česká polícia dolapila Slováka podozrivého z vraždy bezdomovca, stihol už zmeniť vzhľad

Česká polícia dolapila Slováka podozrivého z vraždy bezdomovca, stihol už zmeniť vzhľad

26.8.2020 (Webnoviny.sk) – Česká polícia dolapila muža, ktorý je podozrivý z vraždy bezdomovca vo Frýdku-Místku. Informovala o tom na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter s tým, že 52-ročného podozrivého zadržali v stredu okolo 15:00 v Ostrave.

„Muž mierne zmenil vzhľad a nekládol žiaden odpor. Teraz budú prebiehať procesné úkony,“ uviedla tiež v príspevku. Hovorkyňa polície Pavla Jiroušková, na ktorú sa odvoláva spravodajský portál iDNES.cz, vysvetlila, že policajti páchateľa našli vďaka už zisteným informáciám a zatkli ho pri cestnej kontrole.

Obeť aj útočník, obaja bezdomovci, sa v pondelok popoludní dostali do sporu, ktorý vyústil pobodaním prvého menovaného. Podľa Jirouškovej páchateľ spôsobil 39-ročnému mužovi zranenia, ktorým aj napriek zásahu svedkov a záchranárov podľahol na mieste. Predmetom sporu bol údajne dlh.

Útočník z miesta činu hneď utiekol a spustil tak po celom meste pátranie, na ktorom sa zúčastnili desiatky policajtov. Kriminalisti údajne prešetrovali, či neodišiel taxíkom alebo vlakom do Ostravy, kde tiež po ňom pátrali. Podľa informácií zo sociálnych sietí muž ohrozoval nožom ľudí aj pred incidentom.

Viac k témam: bezdomovec, česká polícia, útok nožom, vražda
Zdroj: Webnoviny.sk – Česká polícia dolapila Slováka podozrivého z vraždy bezdomovca, stihol už zmeniť vzhľad © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Pri okupovanom Kryme sa do mora zrútila ruská stíhačka Su-27, mohli si ju zostreliť sami Rusi

Miestne telegramové kanály zverejnili videozáznam horiaceho lietadla.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *