Home / SLOVENSKO / Dovolenka, ktorú si zaslúžite a potrebujete: Pobyty zdravia v Piešťanoch

Dovolenka, ktorú si zaslúžite a potrebujete: Pobyty zdravia v Piešťanoch

24.8.2020 (Webnoviny.sk) – Horúce slnko, nádherné prostredie a liečivá sila vody. Dovolenku by ste si obzvlášť toto leto nemali odopierať, aj keď netúžite po cestovaní za hranice. Rozmaznajte sa wellnessom a kúpeľnými procedúrami doma na Slovensku – na piešťanskom Kúpeľnom ostrove.

Reštart tela a mysle v podobe dovolenkového oddychu je tohto roku dôležitejší, než kedykoľvek predtým. Uplynulé mesiace, ktoré otriasli stereotypom našich pracovných a osobných životov, dali psychike poriadne zabrať. „Dlhodobé vnútorné napätie spôsobené neistotou a zmenou denných rutín môže vyvolať traumatický stres.

Ten je deštruktívny a môže vyústiť až v syndróm vyhorenia,“ ozrejmuje psychologička Ivana Mirdalíková z katedry psychológie Univerzity Sv. Cyrila a Metoda v Trnave. Poriadny oddych či preventívnu návštevu lekára by sme nemali odkladať až na čas, kedy nám telo nedá inú možnosť. „Optimálnym prístupom je jednoznačne zdravotná prevencia. Kúpeľná liečba nášmu organizmu okrem dôležitého mentálneho oddychu prináša aj zdravotné procedúry, z ktorých benefituje naše fyzické zdravie,“ dodáva psychologička Mirdalíková.

Kúpeľné pobyty sú každým rokom populárnejšou dovolenkovou možnosťou. Aj bez lekárskeho predpisu ich volí stále viac Slovákov.

„Za posledné roky evidujeme zvýšený záujem slovenskej verejnosti, ktorá prichádza do kúpeľov relaxovať, načerpať sily a oddýchnuť si od starostí všedného dňa,”  informoval Petr Hlaváč, obchodný a marketingový riaditeľ Piešťanských kúpeľov.

Doprajte si toto leto vytúžený odpočinkový pobyt, ktorý na vás čaká na piešťanskom Kúpeľnom ostrove. Obľúbené hotely skupiny Ensana dýchajúce históriou a umením a ich kúpeľné doy vás navrátia do rovnováhy a nabijú energiou, duševne i fyzicky. Postará sa o to tím lekárskych odborníkov a viac ako 60 ozdravujúcich liečebných procedúr využívajúcich vlastnosti termálnych a minerálnych vôd a bahna. Rozmaznajú vás aj vyvážené gastronomické zážitky a moderné wellness centrum s vodným a saunovým svetom a priestrannou veľkou výrivkou. Aby ste domov odchádzali zo svojej najlepšej dovolenky v živote.

Všetko o vysnívanej dovolenke na Kúpeľnom ostrove nájdete na webovej stránke spoločnosti Ensana.

Informačný servis

Viac k témam: Dovolenka na SR, Ensana, pobyt v Piešťanoch, PR, wellness
Zdroj: Webnoviny.sk – Dovolenka, ktorú si zaslúžite a potrebujete: Pobyty zdravia v Piešťanoch © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Koniec anonymity darcov a nové označenie. Mimovládkam chýba transparentnosť, pripravovaný zákon SNS to má napraviť

O novele zákona o neziskových organizáciách poskytujúcich všeobecne prospešné služby sa bude rokovať už na aprílovej schôdzi.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *