Home / EKONOMIKA / Automobilový priemyseľ / Volkswagen Slovakia eviduje prvý pozitívny prípad nového koronavírusu

Volkswagen Slovakia eviduje prvý pozitívny prípad nového koronavírusu

21.8.2020 (Webnoviny.sk) – Volkswagen Slovakia eviduje prvý pozitívny prípad nového koronavírusu. Podľa informácií agentúry SITA sa má týkať nevýrobnej prevádzky. Automobilka bezodkladne podnikla všetky potrebné kroky na zabránenie šírenia vírusu a prípad bol riešený s príslušným úradom verejného zdravotníctva.

Viac o téme: Koronavírus

Bol identifikovaný okruh osôb blízkeho kontaktu, ktoré boli ponechané v domácej izolácii, bolo iniciované testovanie a priestory danej prevádzky boli dodatočne vydezinfikované. Údajne nebolo nutné prerušenie činnosti danej prevádzky.

Informáciu potvrdila aj samotná fabrika. „Spoločnosť Volkswagen Slovakia eviduje jeden prípad pozitívne testovaného zamestnanca na ochorenie Covid-19. Ide o osobu z nevýrobnej prevádzky, ktorá bola testovaná ako dohľadaný kontakt,“ uviedla pre agentúru SITA hovorkyňa automobilky Lucia Makayová. Ako dodala, v súlade s oficiálnymi usmerneniami štátnych inštitúcií boli bezodkladne podniknuté všetky potrebné opatrenia.

Viac k témam: Koronavírus, Pandémia
Zdroj: Webnoviny.sk – Volkswagen Slovakia eviduje prvý pozitívny prípad nového koronavírusu © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Dopady šírenia variantu omikron na Slovensku intenzívne riešia aj slovenské automobilky

Žilinská Kia už pri týždennom porovnaní eviduje nárast počtu pozitívnych ako aj tých v karanténe.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *