Home / SLOVENSKO / Strana Za ľudí je podľa Kisku nejednotná, prehovoril aj o svojich zdravotných problémoch (video)

Strana Za ľudí je podľa Kisku nejednotná, prehovoril aj o svojich zdravotných problémoch (video)

8.8.2020 (Webnoviny.sk) – Stranu Za ľudí trápi vnútorná nejednota. Na sobotňajšom sneme strany v Trenčianskych Tepliciach to vo svojom prejave povedal jej súčasný, dosluhujúci predseda Andrej Kiska.

Kiska predpovedá strane rast

Bývalý prezident podotkol, že v strane sa vyskytuje niekoľko jednotlivcov, ktorý svojou aktivitou na sociálnych sieťach vyvolávajú dojem, že vnútri strany neexistuje demokracia ani vnútorná diskusia.

Zobraziť fotogalériu k článku:
Snem strany Za ľudí (fotografie)

„Chcem požiadať tých pár jednotlivcov, aby nešírili o našej strane nepravdivý obraz a ‚netrollovali‘ naše skupiny. Každý môže slobodne povedať čokoľvek, ale odmietnime intrigy a pokusy rozvracania strany zvnútra,“ povedal v prejave Kiska. Podľa neho strana bude ďalej rásť len vtedy, ak budú jej členovia jednotní.

Najbližší spojenci Za ľudí

Nový predseda by mal podľa neho nastoliť v strane jednotu, ktorá bude dôležitá nielen pre získavanie voličov, ale aj rokovania s potenciálnymi politickými partnermi.

Za najbližších spojencov označil Kiska strany Progresívne Slovensko, Spolu, Kresťanskodemokratické hnutie (KDH) a stranu Sloboda a solidarita (SaS). Práve spoluprácu s inými stranami označil Kiska za prvú z výziev strany Za ľudí do budúcnosti. Za druhú považuje spoluprácu s ostatnými stranami v rámci vládnej koalície.

Na záver svojho prejavu súčasný predseda Za ľudí dodal, že k všetkým zdravotným problémom, ktoré ho trápia sa pred dvomi týždňami pridalo aj podozrenie na onkologické ochorenie. Podľa svojich slov Kiska už absolvoval zdravotné vyšetrenia. O tom, či sa podozrenie potvrdilo však neinformoval.

V prípade, ak sa vám nezobrazil zdieľaný obsah nad týmto textom kliknite sem

Viac k témam: predseda strany Za ľudí, snem strany Za ľudí
Zdroj: Webnoviny.sk – Strana Za ľudí je podľa Kisku nejednotná, prehovoril aj o svojich zdravotných problémoch (video) © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Na priechode pred obchodným domom v Bratislave zrazilo auto 14-ročné dievča, okolnosti nehody vyšetruje polícia

Dychová skúška na alkohol skončila u vodiča Škody Fabie s negatívnym výsledkom.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *