Home / SLOVENSKO / Muž porušil doživotný zákaz šoférovania, po druhom náraze zbabelo utekal a odmietol fúkať (foto)

Muž porušil doživotný zákaz šoférovania, po druhom náraze zbabelo utekal a odmietol fúkať (foto)

1.8.2020 (Webnoviny.sk) – Obvineniu z prečinov marenia výkonu úradného rozhodnutia a ohrozenia pod vplyvom návykovej látky čelí 37-ročný muž z okresu Rožňava. Porušil zákaz viesť motorové vozidlá všetkých druhov, havaroval a odmietol sa podrobiť dychovej skúške na alkohol.

Ako informovala košická krajská polícia na sociálnej sieti, ešte vo štvrtok 30 minút pred polnocou sa policajná hliadka so zapnutým výstražným a zvukovým znamením snažila zastaviť motorové vozidlo v obci Rochovce (okr. Rožňava), pričom vodič nereagoval a s vozidlom unikal.

V miernej pravotočivej zákrute nezvládol riadenie, prešiel do protismeru, kde odlomil zábradlie betónového mosta, napriek tomu však pokračoval v jazde. Asi ho zastavila ‚vyššia moc‘ po tom, ako narazil do oplotenia kostola. Vtedy ‚hrdina‘ spoza volantu vyskočil z auta a dal sa zbabelo na útek. Preskočil oplotenie kostola a vbehol najprv do kríkov a potom aj do potoka. Keď už pozeral priamo do očí mužov zákona, jeho hrdinstvo pominulo,“ píše polícia na sociálnej sieti. Dychovej skúške sa odmietol podrobiť a následne aj odberu biologického materiálu. Napokon vyšlo najavo, že má zadržaný vodičský preukaz a súdom uložený zákaz viesť motorové vozidlá všetkých druhov na doživotie.

Viac k témam: alkohol za volantom, nehoda
Zdroj: Webnoviny.sk – Muž porušil doživotný zákaz šoférovania, po druhom náraze zbabelo utekal a odmietol fúkať (foto) © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Slovensko dostane menej peňazí, ako predpokladalo. Dôvodom je pomoc Ukrajine zo strany bývalých vlád, uviedol Blanár (foto)

Povedal tak po pondelkovom zasadnutí Rady Európskej únie pre zahraničné veci v Luxemburgu.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *