Home / SLOVENSKO / Bavorák skončil po naháňačke s policajtmi v poli, posádka viezla v aute podozrivé látky

Bavorák skončil po naháňačke s policajtmi v poli, posádka viezla v aute podozrivé látky

27.7.2020 (Webnoviny.sk) – Po naháňačke s policajtmi skončilo prenasledované auto v poli. Incident sa stal ešte v piatok nadránom. Hliadka Pohotovostnej motorizovanej jednotky chcela zastaviť vodiča BMW, ktorý na Bratislavskej ulici v Trnave vošiel do zákazu vjazdu.

Policajtov sa snažil vytlačiť

Ako informovala trnavská krajská polícia, šofér však výzvy polície nerešpektoval a dal sa na útek. Vo vysokej rýchlosť smeroval po R1 smerom na Nitru.

Nebezpečnou jazdou ohrozoval ostatných účastníkov cestnej premávky a policajtov sa snažil vytlačiť z cesty. Na konci obce Hájske v okrese Šaľa vbehol do poľa a tu ho zastavila betónová skruž.

Pomáhal aj služobný pes

Auto po náraze začalo dymiť a posádka ušla. Kúsok od auta zadržali policajti spolujazdca, ktorý sa ukrýval v poraste. Vodičovi sa síce podarilo utiecť, no podozrivý skončil napokon v rukách polície.

Pri prehliadke auta policajti našli vrecko s bielou kryštalickou látkou a ďalšie veci súvisiace s drogovou trestnou činnosťou.

Pri ich vyhľadaní pomáhal policajtom aj služobný pes Yor. Vyšetrovanie drogovej trestnej činnosti si prevzali policajti z okresu Šaľa.

Viac k témam: drogy
Zdroj: Webnoviny.sk – Bavorák skončil po naháňačke s policajtmi v poli, posádka viezla v aute podozrivé látky © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Slovensko dodalo Ukrajine štyri špeciálne podvodné drony

Ministerstvo zahraničných vecí uviedlo, že Slovensko okrem bilaterálnej humanitárnej pomoci bude Ukrajine aj naďalej nevojensky pomáhať v rámci medzinárodného spoločenstva krajín.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *