Home / šport / Hokej / Nitra si udržala viacerých hráčov z minulej sezóny Tipsport ligy, do Slovana sa vracia Mráz

Nitra si udržala viacerých hráčov z minulej sezóny Tipsport ligy, do Slovana sa vracia Mráz

24.7.2020 (Webnoviny.sk) – V rámci letnej pauzy pred tipsportligovou hokejovou sezónou 2020/2021 jednotlivé kluby pokračujú v angažovaní nových hráčov.

Popradčania napríklad predĺžili zmluvu s útočníkom Lukášom Handlovským, ktorý je „kamzíkom“ od októbra 2019 po príchode z konkurenčného Zvolena.

Pod Zoborom v HK Nitra si udržali viacero hráčov z minulosezónneho kádra, ide o brankára Adama Nagya, obrancov Branislava Mezeia, Miroslava Pupáka, či útočníkov Juraja Šišku, Erika Čaládiho, Jakuba Minárika a Denisa Pätoprstého.

Nitrania tiež angažovali dvojicu svojich odchovancov – centra Tomáša Hrnku z Banskej Bystrice a krídelníka Mareka Tvrdoňa z poľskej Cracovie Krakov.

Ďalších nových hráčov hlási aj Slovan Bratislava. Po Branislavovi Rapáčovi prichádza k „belasým“ z Košíc aj útočník Dalibor Bortňák. Do klubu sa tiež po dlhšej pauze vracia Bruno Mráz, ktorý dosiaľ naposledy pôsobil v HKM Zvolen.

Viac k témam: Tipsport liga
Zdroj: Webnoviny.sk – Nitra si udržala viacerých hráčov z minulej sezóny Tipsport ligy, do Slovana sa vracia Mráz © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Tatar si z duelu proti Poliakom odniesol pozitíva, podľa Hrivíka pred MS ešte treba vyladiť niektoré hluché miesta (video)

Tím trénera Craiga Ramsayho položil základy triumfu nad poľským súperom na začiatku úvodnej tretiny, keď už v 6. minúte viedol 3:0.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *