Home / SLOVENSKO / Slovák doplatil na sexuálne chúťky, pasák od neho pod hrozbou bitky získal desaťtisíce eur

Slovák doplatil na sexuálne chúťky, pasák od neho pod hrozbou bitky získal desaťtisíce eur

14.7.2020 (Webnoviny.sk) – O poriadny balík peňazí prišiel muž, ktorý si cez internet dohadoval sexuálne služby. Namiesto radovánok prišlo vydieranie. Vydierač už čelí obvineniam, na prípade však polícia stále pracuje.

Ako informovali na sociálnej sieti, muž sa cez internet zoznámil s istou ženou a písal si s ňou. Dohodli si osobné stretnutie spestrené sexuálnymi službami.

Za ochranu ženy ďalšie peniaze

Keď však muž zistil, že za tieto služby si účtuje 150 eur, cúvol. Žena na neho začala tlačiť, že odmietla kvôli nemu iného zákazníka a dala mu kontakt na svojho “šéfa“, u ktorého si mal vybaviť zľavu. Následne sa rozbehol kolotoč.

Ako informovala nitrianska polícia, od muža si vypýtali ďalších 200 eur za „ochranku“ ženy poskytujúcej tieto služby a za to, že vec nenahlásia na polícii. Vydieraný muž na poskytnutý účet vložil 350 eur. Potom prišli na rad ďalšie platby.

Vystrašený muž si peniaze musel požičiavať

Muža v nepravidelných intervaloch kontaktoval “šéf“ a vyhrážal sa mu rôznymi formami násilia a oznámením veci polícii. Vystrašený muž platil ďalej. Peniaze si požičiaval a suma, ktorú zaplatil, sa vyšplhala na 34 500 eur.

“Kriminalisti vykonali u podozrivej osoby domovú prehliadku. Zadržaného 33-ročného muža z Močenka obvinili z obzvlášť závažného zločinu vydierania. Na objasňovaní prípadu nitrianska polícia spolupracuje aj s bratislavskými krajskými kriminalistami. Škoda spôsobená touto osobou sa tak pravdepodobne navýši na viac ako 200-tisíc eur,” uviedli policajti.

Viac k témam: podvod, vydieranie
Zdroj: Webnoviny.sk – Slovák doplatil na sexuálne chúťky, pasák od neho pod hrozbou bitky získal desaťtisíce eur © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

5 tipov na knihy o ochrane prírody, ktoré sa oplatí prečítať

Marec je už tradične ideálnym časom na ponorenie sa do sveta literatúry. Máte aj vy chuť začítať sa do dobrej knihy?

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *