Home / EKONOMIKA / Automobilový priemyseľ / Firma DHL zruší pre koronakrízu tisícky pracovných miest v rámci služieb pre Jaguar Land Rover

Firma DHL zruší pre koronakrízu tisícky pracovných miest v rámci služieb pre Jaguar Land Rover

8.7.2020 (Webnoviny.sk) – Nemecká logistická firma DHL zruší do 2 200 pracovných miest v rámci služieb pre závody britskej automobilky Jaguar Land Rover, keďže sektor produkcie áut zápasí s „bezprecedentným vplyvom“ pandémie koronavírusu.

Viac o téme: Koronavírus

„Vo svetle náročných obchodných podmienok v globálnom automobilovom sektore a bezprecedentného vplyvu pandémie koronavírusu sme urobili ťažké rozhodnutie reštrukturalizovať naše činnosti v rámci kontraktu s firmou Jaguar Land Rover,“ uviedla spoločnosť DHL. Informuje o tom portál news.sky.com.

„Teraz konzultujeme s našimi zamestnancami a ich zástupcami, a vynaložíme všetko úsilie, aby sme presunuli toľko kolegov, koľko bude možné, do našich iných činností v rámci celej krajiny,“ uviedla ďalej logistická firma.

Viac k témam: DHL Parcel Europe, Ekonomické dopady koronavírusu, koronakríza, Pandémia, pracovné miesta
Zdroj: Webnoviny.sk – Firma DHL zruší pre koronakrízu tisícky pracovných miest v rámci služieb pre Jaguar Land Rover © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Dopady šírenia variantu omikron na Slovensku intenzívne riešia aj slovenské automobilky

Žilinská Kia už pri týždennom porovnaní eviduje nárast počtu pozitívnych ako aj tých v karanténe.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *