Home / SLOVENSKO / Starší muž, ktorý sa len nedávno vrátil z väzenia, zaútočil zbraňou na svoju rodinu a vážne ich zranil

Starší muž, ktorý sa len nedávno vrátil z väzenia, zaútočil zbraňou na svoju rodinu a vážne ich zranil

21.6.2020 (Webnoviny.sk) – Starší muž zaútočil 20. júna vo večerných hodinách v Banskej Štiavnici na svojich rodinných príslušníkov.

Ako informuje polícia na sociálnej sieti, podľa doposiaľ zistených informácií najskôr ohrozil život svojej bývalej manželky a neskôr aj ostatných členov rodiny, voči ktorým mal použiť strelnú zbraň.

Manželku a syna vážne zranil

„Poškodeným sa z miesta podarilo utiecť a podozrivý muž sa následne pokúsil siahnuť na život aj sám sebe. Na miesto už v tej chvíli dorazili policajti, ktorým sa podarilo podozrivého muža na mieste zadržať,“ priblížila polícia.

Bývalá manželka podozrivého a jeho syn boli prevezení do nemocnice. „Žene spôsobil vážne zranenia tým, že ju mal poliať neznámou horľavou látkou a synovi spôsobil strelné poranenie. K rozsahu zranení polícia nebude poskytovať žiadne bližšie informácie,“ ozrejmila policajti na sociálnej sieti.

Muž sa nedávno vrátil z väzenia

V prípade podozrivého muža ide o osobu, ktorá sa nedávno vrátila z výkonu trestu odňatia slobody. Muž si odpykával trest za týranie blízkej a zverenej osoby. Zbraň, ktorú mal v sobotu 20. júna večer použiť, nemal v legálnej držbe.

„V súčasnosti v prípade prebiehajú procesné úkony a podrobnejšie informácie prinesieme neskôr,“ uzavrela polícia.

Viac k témam: domáce väzenie, týranie, útok, zbraň
Zdroj: Webnoviny.sk – Starší muž, ktorý sa len nedávno vrátil z väzenia, zaútočil zbraňou na svoju rodinu a vážne ich zranil © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Tesco je Výnimočný zamestnávateľ, rozhodla odborná porota prestížnej ceny Via Bona

Tesco na Slovensku vytvára tie najlepšie podmienky na prácu pre rôznorodé skupiny kolegýň a kolegov, kde sa môže rozvíjať každý bez rozdielu.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *