Home / SLOVENSKO / Štátne inštitúcie v ankete Social Awards Slovakia zastupuje iba policajný zbor

Štátne inštitúcie v ankete Social Awards Slovakia zastupuje iba policajný zbor

16.6.2020 (Webnoviny.sk) – Policajný zbor je ako jediná štátna inštitúcia zastúpená v prvom ročníku ankety Social Awards Slovakia. Agentúru SITA o tom informoval Michal Slivka, hovorca Prezídia Policajného zboru (PPZ).

V ankete sa hlasuje o najobľúbenejších influenceroch, vlogeroch či edukatívnych stránkach na sociálnych sieťach.

Užší zoznam nominovaných

Oficiálna policajná stránka na Facebooku „Polícia Slovenskej republiky“ sa dostala do užšieho zoznamu nominovaných účtov v kategórii „Best community page“.

Medzi nominovanými účtami sa okrem polície umiestnili aj stránky Nadácie Zastavme korupciu, Greenpeace Slovensko, lesoochranárskeho zoskupenia VLK a instagramového účtu Mladí proti fašizmu.

Podľa štatútu ankety ide o kategóriu stránok, ktoré prinášajú nielen edukatívny či charitatívny obsah, ale majú aj spoločenský vplyv prostredníctvom humorných príspevkov na sociálnej sieti.

Stránka polície splnila podmienky

„Práve občasné spájanie humoru, vážnych tém a prevencie je štandardným nástrojom komunikačného tímu Policajného zboru, prostredníctvom ktorého dokáže osloviť týždenne státisíce užívateľov Facebooku. V kategórii ‚Best Community page‘ sa nachádza spoločne 22 stránok a účtov z Facebooku a Instagramu,“ vysvetlil hovorca PPZ.

Stránka polície bola do ankety zaradená pre splnenie podmienok, akými sú počet minimálne 10-tisíc sledovateľov s tým, že majoritná časť obsahu sociálnych sietí má mať edukatívny charakter, prípadne iný prínos pre spoločnosť.

„Oddelenie komunikácie a prevencie PPZ si váži zaradenie facebookovej policajnej stránky do ankety, je vďačný za podporu a, samozrejme, ostatným účastníkom praje veľa úspechov, ako aj kontinuálne edukatívne a preventívne pôsobenia na ich široké publikum na sociálnych sieťach,“ uzavrel Slivka.

Viac k témam: Social Awards Slovakia, sociálne siete
Zdroj: Webnoviny.sk – Štátne inštitúcie v ankete Social Awards Slovakia zastupuje iba policajný zbor © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Gymnazisti z Nového Mesta nad Váhom sa namiesto vyučovania h3kovali

Študenti Gymnázia M. R. Štefánika sa včera neučili. Do školy zavítali známi influenceri v rámci preventívneho projektu H3KNISA a na viacerých workshopoch v malých skupinkách debatovali na rôzne témy, o ktoré sa zaujímajú.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *