Home / SLOVENSKO / Polícia chytila opitého vodiča, muž mal dokonca odobratý vodičák a zákaz šoférovať

Polícia chytila opitého vodiča, muž mal dokonca odobratý vodičák a zákaz šoférovať

8.6.2020 (Webnoviny.sk) – Z trestného činu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky a z trestného činu marenia výkonu úradného rozhodnutia obvinila polícia 28-ročného muža z obce Slovenská Volová v Humenskom okrese.

Muž v sobotu 6. júna podvečer jazdil so svojím vozidlom značky Daewoo po miestnej komunikácií v obci Brestov v okrese Prešov, kde ho policajná hliadka zastavila. Podrobil sa dychovej skúške na alkohol, namerali mu hodnotu 2,77 promile.

„Lustráciou vodiča bolo zistené, že nie je držiteľom vodičského oprávnenia a dokonca vozidlo viedol v čase zákazu viesť motorové vozidlá všetkých druhov,“ uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová s tým, že zákaz jazdiť mu uložili v roku 2016 a platí až do júna 2021.

Vec vyšetruje poverený príslušník Okresného dopravného inšpektorátu v Humennom. Vodič bol umiestnený do cely policajného zaistenia.

Viac k témam: alkohol za volantom, opitý vodič
Zdroj: Webnoviny.sk – Polícia chytila opitého vodiča, muž mal dokonca odobratý vodičák a zákaz šoférovať © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Košická futbalová aréna je skolaudovaná, výstavba štadiónu stála viac ako 24 miliónov eur (foto)

Prvá etapa výstavby stále prvá etapa výstavby stála 17 miliónov eur.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *