Home / SLOVENSKO / Polícia dolapila dvoch lupičov, ktorí vyrabovali sklady v Šamoríne (foto)

Polícia dolapila dvoch lupičov, ktorí vyrabovali sklady v Šamoríne (foto)

25.5.2020 (Webnoviny.sk) – Policajti objasnili krádež v Šamoríne. Obvinili z nej dvoch recidivistov, zaistili nakradnuté veci za niekoľko desiatok tisíc eur a vrátili ich majiteľom. Ako informovala trnavská krajská polícia, do skladov v Šamoríne sa dvojica mužov vlámala zo soboty na nedeľu.

Celkovo vyrabovali štyri sklady, kde boli uskladnené komponenty do počítačov, tabletov a tlačiarní, ako napr. 15-tisíc ochranných skiel na tablety a monitory, 2000 tonerov, 6000 čistiacich utierok a prostriedkov na monitor.

V ďalších skladoch zobrali pracovné náradie, ale aj prenosný žeriav na brány, fľaše s CO2, štíty a kľučky k bránam, stavebný materiál, ale aj lampy, chladničku, ohrievače vzduchu či rozvodovú skriňu na elektrinu. Celkové škody presiahli 71-tisíc eur.

V krátkom čase policajti podozrivých zadržali a našli dom, do ktorého previezli nakradnuté veci. Muži krátko pred krádežou kúpili starší rodinný dom, kam sa postupne od krádeže vracali.

V dome ich nakoniec policajti aj zadržali. Oboch Bratislavčanov vo veku 35 a 36 rokov vyšetrovateľ obvinil zo zločinu krádeže. Obaja boli v minulosti viackrát súdne trestaní. Stíhaní sú vo väzbe.

Viac k témam: krádež, lúpež
Zdroj: Webnoviny.sk – Polícia dolapila dvoch lupičov, ktorí vyrabovali sklady v Šamoríne (foto) © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Ficov Smer mierne klesol a súčasná koalícia by nevznikla, nevyskladala by ju však ani opozícia

Voľby do Národnej rady SR by podľa prieskumu vyhral opäť Smer.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *