Home / SLOVENSKO / Opileckú jazdu mladíka bez vodičského preukazu zastavil stĺp elektrického vedenia

Opileckú jazdu mladíka bez vodičského preukazu zastavil stĺp elektrického vedenia

2.5.2020 (Webnoviny.sk) – Opitý 20-ročný vodič narazil v Kapušianských Kľačanoch do stĺpu elektrického vedenia. Informuje o tom polícia na sociálnej sieti. Muž čelí obvineniu z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky.

„20-ročný muž z Čičaroviec si v stredu o 3:30 sadol za volant vozidla Opel Astra, s ktorým jazdil po ceste v Kapušianských Kľačanoch, a to aj napriek tomu, že nie je držiteľom vodičského oprávnenia. Stopku jeho jazde vystavil betónový stĺp elektrického vedenia, ktorý sa mu ´neuhol´ z cesty. Po jednorazovom ošetrení bol podrobený dychovej skúške s výsledkom 0,51 mg/l, čo je v prepočte 1,06 promile,“ objasnila polícia.

Viac k témam: alkohol za volantom, dopravná nehoda
Zdroj: Webnoviny.sk – Opileckú jazdu mladíka bez vodičského preukazu zastavil stĺp elektrického vedenia © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Atentátnik na Fica možno nebol osamelý vlk, Šutaj Eštok upozornil na jeho vymazanú komunikáciu na sociálnej sieti (video)

Robert Kaliňák uviedol, že rokovania na parlamentnom Výbore pre obranu a bezpečnosť sú dôležité aj preto, lebo sa tam stretáva koalícia s opozíciou.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *