Home / SLOVENSKO / Danko urobil z vyhlásenia v prospech EÚ zdrap papiera, tvrdí Sulík a kritizuje prejav v Rusku

Danko urobil z vyhlásenia v prospech EÚ zdrap papiera, tvrdí Sulík a kritizuje prejav v Rusku

BRATISLAVA 26. novembra (WebNoviny.sk) – Sulík sa v nedeľnej diskusnej relácii televízie TA3 v Politike vyjadril aj k zahraničnej politike Slovenska a k deklarácii najvyšších ústavných činiteľov o proeurópskom smerovaní Slovenska.

„Je to zdrap papiera, nič nehovoriaca deklarácia. Andrej Danko z toho urobil zdrap papiera, keď sa následne vybral do Moskvy,“ vyhlásil Sulík. To, že Danko vystúpil v ruskej Štátnej dume Sulíkovi nevadí, kritizoval však obsah jeho prejavu.

Odporúčame:
Tieňová vláda hnutia OĽaNO je podľa Sulíka predčasná, do koalície by nešiel s dvomi stranami

„Na jednej strane podpíše spoločné vyhlásenie s prezidentom a premiérom v prospech EÚ, vzápätí ide a hovorí, že Rusko je najväčší spojenec Slovenska,“ uviedol. Pripustil však, že s Ruskom potrebuje EÚ korektné vzťahy, pretože je to dôležitý obchodný partner. Bez Ruska sa takisto neskončí vojna v Sýrii, preto musí EÚ podľa Sulíka spolupracovať s Moskvou.

Viac k témam: Andrej Danko, Európska únia, Richard Sulík, Rusko
Zdroj: Webnoviny.sk – Danko urobil z vyhlásenia v prospech EÚ zdrap papiera, tvrdí Sulík a kritizuje prejav v Rusku © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Voľba ústavných sudcov sa bude zase opakovať, poslanci ani na druhý pokus nevybrali žiadneho z kandidátov

Poslanci parlamentu sa pokúšali nových dvoch členov zvoliť už minulý týždeň, avšak z navrhnutých kandidátov si nikoho nevybrali.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *